Κεντρική Ελλάδα Camp 21-23 Ιουλίου το 7ο Basketball Camp Bogrinio

21-23 Ιουλίου το 7ο Basketball Camp Bogrinio

basketba camp bogrinio e1657299538382 jpg

Το τριήμερο 21-23 Ιουλίου θα διεξαχθεί το 7ο Basketball Camp Bogrinio στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κυρήκου στην Ικαρία.

Στις 21 με 23 Ιουλίου θα διεξαχθεί το 7ο Basketball Camp Bogrinio στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κυρήκου στην Ικαρία.  Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 ως 18 ετών και θα περιλαμβάνει εκμάθηση, βελτίωση τεχνικής, ενδυνάμωση, διατροφή, ψυχολογία, παράλληλες δράσεις και παιχνίδια.

Κορυφαίοι άνθρωποι του χώρου θα βρεθούν στο camp, το οποίο διεξάγεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Ο Δημήτρης Πρίφτης , η  διαιτητής Βάσω Τσαρούχα, ο πρώην βοηθός της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Ολυμπιακού Βασίλη Γεραγωτέλλη, ο Γιώργος Βόβορας, ο Γιώργος Μπόγρης φυσικά, ενώ υπεύθυνος για την εκγύμναση των παικτών θα είναι ο γυμναστής της ΑΕΚ BC Στράτος Τσαμπής.

​​​Ενότητες για σωστή διατροφή, θέματα αθλητικής ψυχολογίας, παρουσίαση video για την διδασκαλία των τεχνικών δεξιοτήτων, αγώνες 3on3 και πρακτικές εκμάθησης πρώτων βοηθειών ολοκληρώνουν το πρόγραμμα των προπονήσεων. Μάλιστα θα δοθούν στα παιδιά διαγωνιστικά παιχνίδια με πολλά δώρα και έπαθλα.

bogrinho

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…