Κεντρική Λάρισα Τακιανός: «Θα δώσουμε το 100% στο Game 4»

Τακιανός: «Θα δώσουμε το 100% στο Game 4»

Τακιανός

Ο τεχνικός της Λάρισας Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το τρίτο ματς και τόνισε ότι οι Θεσσαλοί θα δώσουν το 100% στο Game 4

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φώτης Τακιανός στην ΕΡΤ

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι χωρίς την κατάλληλη ετοιμότητα. Μετά την νίκη στο δεύτερο ματς συζητήσαμε και είχαμε ενημερώσει όλους πως θα έπρεπε να περιμένουμε αντίδραση και παιχνίδι επαφών, ματς με μεγαλύτερη ταχύτητα και επιθετικές άμυνες. Δεν τα καταφέραμε. Μπαίνοντας στο ματς δώσαμε πέντε γκολ – φάουλ. Δεν είχαμε την ταχύτητα για να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Παναθηναϊκού. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παρουσιάστηκαν κάποιες δυσκολίες, όπως ο τραυματισμός του Κρουμπάλι και οι ενοχλήσεις του Γκριν. Επίσης, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο τι συνέβη στις δύο ρακέτες. Επισημαίνω ότι έχουμε 37% στο δίποντο. Είχαμε μπάλες στο καλάθι αλλά εκεί μέτρησε το μέγεθος, η δύναμη και η αθλητικότητα του Παναθηναϊκού, που μας έκανε 7 μπλοκ.

Όσον αφορά τη δική μας λειτουργία, χάσαμε ριμπάουντ και μάχες 1vs1. Δώσαμε το πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό σε μια καλή επιθετική του ημέρα να ανανεώνει επιθέσεις. Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην λίγκα σε αμυντικό ριμπάουντ, αλλά σήμερα ήμασταν ελλειμματικοί. Δημιουργήθηκε μια διαφορά που έκλεισε στο τέλος. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που παρ’ όλα αυτά έδωσε το 100% και δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά μας. Μειώσαμε το σκορ και αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να πάρουμε αυτό το τελευταίο κομμάτι, να το εξελίξουμε και να το συνεχίσουμε και στο επόμενο παιχνίδι μας».

Για την ένταση που υπήρξε μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων: «Χαρακτηρίζω τις στιγμές έντασης μεμονωμένες. Από ό,τι είδα ήταν κάποιες φάσεις που δημιουργήθηκαν που είχαν παραπάνω σωματική επαφή από ό,τι επιτρέπεται. Η αντίδραση είναι ενός παίκτη με ανεβασμένους παλμούς. Ήταν κάτι μεμονωμένο, όλοι έδωσαν τα χέρια μετά».

Για αυτά που σκέφτεται να αλλάξει στο τέταρτο ματς της σειράς: «Σε μία σειρά όπως είναι οι ημιτελικοί, που παίζουμε μέρα παρά μέρα, είναι δύσκολο να παρουσιάσεις και να χτίσεις κάτι καινούργιο. Έχουμε μερικά πράγματα στο μυαλό μας που θέλουμε να τα βάλουμε. Δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα πράγματα τακτικής. Όμως, έχουμε πράγματα στο μυαλό μας. Εξυπακούεται πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη γενική εικόνα της ομάδας μας ως πορεία, αποτελέσματα και κατάκτηση στόχων που δημιουργήσαμε μέσα στη σεζόν, όπως για την παρουσία μας στα ημιτελικά. Δίνουμε μια διαφορετική ομορφιά, ένα διαφορετικό χρώμα σε μία ίσως μονότονη κατάσταση που επικρατούσε. Όλο αυτό μας αφήνει απόλυτα ευχαριστημένους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…