Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Άναυδοι με την ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός

Survivor: Άναυδοι με την ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός

Survivor

Νέα δεδομένα για τις δύο ομάδες του Survivor ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, με τους παίκτες να μένουν σαστισμένοι.

Το Survivor έχει αποδείξει αρκετές φορές πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών κι άλλη μία έγινε απόψε. Στην ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός, όλοι σάστισαν.

«Πριν περάσουμε στον αγώνα για το έπαθλο, έχω να κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Το Survivor μετά από 5,5 μήνες,  έχει τις ανατροπές του και τις εκπλήξεις του και δεν θα μπορούσε να λείπει άλλη μια ανατροπή σήμερα. Η κόκκινη κι η μπλε ομάδα παύουν να υφίστανται από αυτή τη στιγμή. Αμέσως τώρα κι οι 9 παίκτες περνούν σε αγώνες κατάταξης.

Θα τρέξετε στο στίβο μάχης ο καθένας μόνος του, θα χρονομετρηθείτε κι οι δύο παίκτες, οι οποίοι θα έχουν τους καλύτερους χρόνους, θα χριστούν αρχηγοί των δύο νέων ομάδων για αυτήν την εβδομάδα. Θα επιλέξουν εναλλάξ παίκτες, διαμορφώνοντας τις δύο νέες ομάδες για αυτήν την εβδομάδα.
Πρώτος θα επιλέξει ο παίκτης που θα έχει τον καλύτερο χρόνο κι οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν για όλη την εβδομάδα τα έπαθλα και την ασυλία. Στην αρχή της επόμενης εβδομάδας οι αγώνες κατάταξης θα επαναληφθούν» είπε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor, ολοκληρώνοντας την παρουσίαση των νέων δεδομένων.
Πηγή: zappit.gr
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…