Κεντρική Γυναίκες Σπυριδοπούλου: Της «χτύπησαν την πόρτα» και «έφαγαν πόρτα»…

Σπυριδοπούλου: Της «χτύπησαν την πόρτα» και «έφαγαν πόρτα»…

Σπυριδοπούλου

Όπως πρώτοι διαβάσατε από το ebasket ΕΔΩ, είναι θέμα ημερών η Άννα Σπυριδοπούλου να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Το ίδιο άλλωστε αναμένεται να γίνει και με άλλες Ελληνίδες αθλήτριες. Μάλιστα η έμπειρη φόργουορντ θα είναι στο Μεγάλο Λιμάνι για τις δυο επόμενες αγωνιστικές σεζόν τουλάχιστον…

Έτσι, η Σπυριδοπούλου που είναι στον Ολυμπιακό από το 2017 θα είναι τουλάχιστον μέχρι το 2024 και πλέον έχει ταυτιστεί με τις «ερυθρόλευκες». Τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό της έληξε κι έτσι ήρθε σε διαπραγματεύσεις με τις νταμπλούχες. Ωστόσο κάπου εκεί καραδοκούσε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινες» προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια να αποδείξουν ότι μπορεί μια αθλήτρια να μετακινηθεί απευθείας από τον Ολυμπιακό στον «Τάφο του Ινδού».  Έχουν αποτύχει με τόσες και τόσες άλλωστε… Έτσι με βάση και τον ενισχυμένο ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού περίμεναν στη γωνία να δουν τις εξελίξεις και παράλληλα πολιορκούσαν τόσο την Αλεξανδρή όσο και τη Σπυριδοπούλου.

Σπυριδοπούλου

Μάλιστα η πρόταση για την Ελληνίδα φόργουορντ ήταν αρκούντως δελεαστική. Ούτε θεωρητικό ήταν το ενδιαφέρον ούτε «χλιαρό». Εκεί όμως ήρθε ο Ολυμπιακός να καλύψει όλες τις απαιτήσεις της δεινής σουτέρ κι έτσι υπήρξε συμφωνία. Βγήκε μπροστά η «ερυθρόλευκη» διοίκηση και έκανε αυτό που έπρεπε προκειμένου η Σπυριδοπούλου να μείνει κάτοικος Μεγάλου Λιμανιού.

Η κατάληξη ήταν απλή… Ηχηρό μπαμ δεν ακούστηκε μόνο από μεταγραφή, αλλά και από το κλείσιμο της πόρτας!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…