Κεντρική Γυναίκες Παναθηναϊκός: Πάει για το κόλπο γκρόσο με την Ελεάννα Χριστινάκη!

Παναθηναϊκός: Πάει για το κόλπο γκρόσο με την Ελεάννα Χριστινάκη!

Ισπανία Χριστινάκη

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ρελάνς και δε σταματάει με τίποτα… Ειδικά ως προς την ενίσχυση του ελληνικού κορμού οι «πράσινες» είναι ασταμάτητες.

Αυτή τη φορά ο νέος τους στόχος είναι μια παίκτρια η οποία έχει σηκώσει πρωτάθλημα με το «τριφύλλι» το 2013. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο εξωτερικό, ενώ το τελευταίο εξάμηνο επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό και επανέκαμψε φορώντας τα πράσινα της ισπανικής Αράσκι.

Είναι γνωστό ότι η δυναμική Ελληνοκύπρια φόργουορντ θέλει να παραμείνει στην Ισπανία και γενικά στο υψηλό επίπεδο του εξωτερικού, παίζοντας σε πολύ καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό. Ωστόσο αν δεν βρει κάτι που να την καλύπτει θα γυρίσει στην άλλοτε ομάδα της.

christinaki
Μια φωτό από τα… παλιά με τη Χριστινάκη στον Παναθηναϊκό

Όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές στο ebasket ο Παναθηναϊκός θα επιμείνει μέχρις εσχάτων προκειμένου να επαναπατρίσει τη Χριστινάκη!

Ο Παναθηναϊκός όμως έχει και την εναλλακτική λύση έτοιμη. Σε περίπτωση που δεν κάνει το κόλπο γκρόσο, έχει στα σκαριά τη Χριστίνα Θεοδώρου του ΠΑΣ Γιάννινα. Με την Ελληνίδα φόργουορντ θα προχωρήσει αμέσως αν δεν τελεσφορήσει η υπόθεση της Χριστινάκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…