Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός: Μια Ισπανίδα και μια Λετονή στο προσκήνιο [vid]

Ολυμπιακός: Μια Ισπανίδα και μια Λετονή στο προσκήνιο [vid]

Ολυμπιακός

Άλλες δυο ξένες αθλήτριες φέρνει στο προσκήνιο σαν μεταγραφικούς στόχους ο Ολυμπιακός. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Γαύρος» η Ισπανίδα γκαρντ Αΐνα Αγιούσο και η Λετονή φόργουορντ Ντίνια Στράουτμανε φέρονται να είναι πολύ κοντά στην έλευσή τους στο Μεγάλο Λιμάνι.

Όσον αφορά τη γκαρντ, η Αΐνα Αγιούσο είναι 23 ετών και έχει ύψος 1.75 μέτρα. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν την πέρασε στην Ισπανία και τη Λίγκα Φεμενίνα (Α1 Γυναικών Ισπανίας) στην Κάμπους Προμίτε. Εκεί, κατέγραψε 30 συμμετοχές στις οποίες έμενε στο παρκέ για περίπου 31 αγωνιστικά λεπτά κατά μέσον όρο ανά παιχνίδι. Σε αυτά σημείωσε 8.3 πόντους,  4 ριμπάουντ και  4 ασίστ κατά μέσον όρο.

Σε βίντεο η Αΐνα Αγιούσο

Ακόμα, ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση της Λετονής φόργουορντ Ντίνια Στράουτμανε. Είναι 24 ετών και έχει ύψος 1.88 μέτρα. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγο αγωνίστηκε στο τεχνολογικό κολέγιο της Τζώρτζια. Εκεί κατέγραψε 30 συμμετοχές, παραμένοντας στο παρκέ για πάνω από 27 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι. Σε αυτά σημείωσε 8.5 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.2 τάπες κατά μέσον όρο.

Σε βίντεο η Στράουτμαν που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…