Κεντρική Λάρισα Ο Ζάρας ξεπέρασε και Οικονόμου και Σάκοτα

Ο Ζάρας ξεπέρασε και Οικονόμου και Σάκοτα

Λάρισα Ζάρας

Σε μία σειρά επιτευγμάτων από τη γραμμή του τριπόντου έφτασε μέσα από το αποψινό παιχνίδι ο Θόδωρος Ζάρας, εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της Λάρισας έχοντας 4/6.

Αναλυτικά τα επιτεύγματα που σημείωσε ο Θοδωρής Ζάρας:

Έφτασε τα 377 εύστοχα τρίποντα καριέρας και «σκαρφάλωσε» μία θέση στην ιστορική λίστα της Stoiximan Basket League. Ο Ζάρας, είναι πλέον 17ος αφού προσπέρασε τον Ντούσαν Σάκοτα που είχε 376. Με τις έξι προσπάθειες του έφτασε σε τετραψήφιο αριθμό σουτ από την περίμετρο στην κατηγορία. Έχει πλέον 377/1.005 (37,51%).

Έφτασε τα 45 τρίποντα με τη Λάρισα και ανέβηκε στην 3η θέση της σχετικής λίστας ξεπερνώντας τον Νώντα Παπαντωνίου που έχει 43. Μπροστά του έχει τον Μπράντον Ρας (95) και τον Στέφαν Μούντι (57).

Με την 344η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League, αριθμό στον οποίο έφτασε και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ξεπέρασε τον Νίκο Οικονόμου και οι δύο παίκτες της Λάρισας πια έχουν θέση στην πρώτη 30άδα της ιστορικής λίστας. Στην πρώτη 40άδα της ίδιας λίστας μπήκε ο Νώντας Παπαντωνίου με την 324η εμφάνιση του με την οποία ξεπέρασε τον Βαγγέλη Μάντζαρη και «έπιασε» τον Μάριο Μπατή.

Με τους 17 πόντους του, κέρδισε μία θέση στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τους 2.491 και ξεπέρασε τον Γιάννη Γιαννούλη που είχε 2.481, για να γίνει ο 49ος.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…