Κεντρική Γυναίκες Μπορισλάβα Χρίστοβα: Αυτή είναι η παίκτρια που «κοιτάει» ο Ολυμπιακός [vid]

Μπορισλάβα Χρίστοβα: Αυτή είναι η παίκτρια που «κοιτάει» ο Ολυμπιακός [vid]

Χρίστοβα

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ebasket στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού βρίσκεται η Μπορισλάβα Χρίστοβα. Δεν έχει υπάρξει ακόμα κίνηση για την παίκτρια, ωστόσο είναι μια από τις περιπτώσεις ξένων αθλητριών που εξετάζεται.

Είναι από την Βουλγαρία  έχει ύψος 1.82μ και γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1996, ήτοι ηλικίας 26 ετών. Αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις «2» και «3» και έχει εμπειρία από το Eurocup γυναικών. Τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, η Χρίστοβα αγωνίστηκε με τη φανέλα της πολωνικής Γκόρζου, όπου και κατέγραψε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Βρέθηκε στο παρκέ για 32 αγωνιστικά λεπτά κατά μέσον όρο ανά παιχνίδι. Σε αυτά σημείωσε 17.7 πόντους, με 51.4% δίποντα, 43.3% τρίποντα και 87.5% ελεύθερες βολές. Ακόμα, «κατέβασε» 4.6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και πραγματοποίησε 1.1 κλεψίματα κατά μέσον όρο. Τέλος, στο σύστημα αξιολόγησης συγκέντρωνε 18.5 μονάδες κατά μέσον όρο στην πολωνική Εξτρακλάζα.

Όσον αφορά το Eurocup γυναικών, η Χρίστοβα πραγματοποίησε την κορυφαία της εμφάνιση κόντρα στην Τσουκουρόβα, όπου σε 35 λεπτά σημείωσε 22 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ συγκέντρωσε και 19 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Σε βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα της Χρίστοβα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…