Κεντρική Γυναίκες Μιχάλη Κυριακάκη, καλώς ήλθες στην παρέα μας

Μιχάλη Κυριακάκη, καλώς ήλθες στην παρέα μας

Καλώς ήλθες Μιχάλη Κυριακάκη

Σας υποσχεθήκαμε χθες ότι θα μπούμε για τα καλά στο παιχνίδι των μεταγραφών. Θέλουμε να βελτιώσουμε τις μπασκετικές μας υπηρεσίες, προς τους πιστούς μας φίλους. Πάνω απ’ όλα θέλουμε να συνεισφέρουμε, ώστε να ανοίξει ένας ουσιαστικός διάλογος, γύρω από ζητήματα που «καίνε» το αγαπημένο μας σπορ. Κι αυτό γίνεται ΜΟΝΟ από ανθρώπους, που το γνωρίζουν, το υπηρετούν, το αγαπάνε.

Αν υπάρχει (ακόμα) γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα, οφείλεται σε λίγους -μετρημένους στα δάχτυλα ενός χεριού- «εραστές» του χώρου. Ανθρώπους, που ανιδιοτελώς προσπαθούν να το βάλουν στη ζωή μας. Ανθρώπους, που σε πείσμα της συνολικής αδιαφορίας, πληρώνοντας από την τσέπη τους, παρακολουθούν από κορασίδες μέχρι WNBA.

Καταλάβατε ότι περιγράψαμε τον έναν και μοναδικό, που συνεχίζει να το κάνει. Τον γκουρού του γυναικείου μπάσκετ, Μιχάλη Κυριακάκη. Προσωπικά, μας συνδέει φιλία δεκαετιών (και βάλε). Ήρθε η ώρα να συνυπάρξουμε στον ίδιο χώρο. Ήρθε η ώρα να… ταράξουμε τα λιμνάζοντα νερά. Κι αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, δεν μπορεί κανένας.

Καλώς ήλθες Μιχάλη. Ευχαριστούμε που είσαι δίπλα μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…