Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Marca: Αδύνατο να επιστρέψει ο Λάσο φέτος

Marca: Αδύνατο να επιστρέψει ο Λάσο φέτος

Λάσο

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Πάμπλο Λάσο από τον πάγκο της Ρεάλ τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Ο Ισπανός τεχνικός υπέστη έμφραγμα και χθες του έγινε καθετηριασμός στην καρδιά.

Όπως ενημερώνουν από την Ισπανία, ο τεχνικός παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Μαδρίτης, η κατάστασή του είναι καλή και τις επόμενες μέρες θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο, αλλά είναι απίθανο να επιστρέψει στην καθημερινότητά του άμεσα.

Όπως επισημαίνει η Marca, ο άμεσος συνεργάτης του, Τσους Ματέο, θα έχει το γενικό πρόσταγμα στη Ρεάλ τόσο στο υπόλοιπο της σειράς των playoffs με την Μπασκόνια, όσο και στους τελικούς κόντρα σε Μπαρτσελόνα ή Μπανταλόνα που είναι στο 1-1 μετά τα δύο πρώτα ματς.

Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, ο Λάσο είχε αρχίσει να νιώθει δυσφορία από το Σάββατο και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αποφάσισε μόνος του να πάει στο νοσοκομείο. Η κίνηση αυτή αποδείχτηκε σωτήρια, αφού οι γιατροί αντιμετώπισαν άμεσα το έμφραγμα που παρουσίασε, κάτι που ίσως να μην είχε συμβεί αν το πρόβλημα παρουσιαζόταν μακριά από το νοσοκομείο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…