Κεντρική Eurobasket Εθνική Ιταλίας: Νέος τεχνικός ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο

Εθνική Ιταλίας: Νέος τεχνικός ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο

Ποτσέκο

Μια νέα εποχή ξεκινάει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ιταλίας. Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ιταλίας και θα αναλάβει να την καθοδηγήσει στο επερχόμενο Eurobasket, το οποίο κάνει τζάμπολ την 1η Σεπτεμβρίου. Η Ιταλική Ομοσπονδία μπάσκετ ανακοίνωσε ξαφνικά τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Μέο Σακέτι.

Ωστόσο, μόλις δύο μέρες της πήρε για να βρει τον διάδοχο του πολύπειρου Ιταλού προπονητή. Εξάλλου, η Εθνική Ιταλίας είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και στο προσεχές Eurobasket στοχεύει σε μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο έδωσε τα χέρια με την ιταλική Ομοσπονδιά μπάσκετ και πλέον ανοίγει μια νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα. Τη φετινή σεζόν είναι βοηθός του Έτορε Μεσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο. Ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας αναμένεται να κάνει στην αναμέτρηση απέναντι στην Ολλανδία για τα «παράθυρα» της Fiba και στη συνέχειa θα στρέψει την προσοχή του στο Eurobasket.

O 49χρονος Ιταλός τεχνικός έχει εργαστεί αρκετά χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα και πλέον αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ιταλίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…