Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός ΕΟΚ – Λιόλιος: Κατέθεσε μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο [vid]

ΕΟΚ – Λιόλιος: Κατέθεσε μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο [vid]

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ΕΟΚ

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος δίνει αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για τις κατηγορίες που του έχει αποδώσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Όπως είπε ο κύριος Λιόλιος κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη των «πράσινων». Ακόμα,  τόνισε ότι θεωρώντας σίγουρη τη δικαίωσή του, τα έσοδα από τη δικαστική διαμάχη θα πάνε στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Τέλος, τοποθετούμενος για τις καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ είπε ότι περιμένει τη στοιχειοθέτηση όχι γενικά των καταγγελιών αλλά για εκείνες περί εγκληματικής οργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΚ:

«Υπήρξε μια απίστευτη ανακοίνωση από τον κύριο Γιαννακόπουλο, ο οποίος καταφερόταν με απίστευτες καταγγελίες προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Είχα δεχθεί από το ίδιο πρόσωπο στο παρελθόν τις ίδιες καταγγελίες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν απάντησα ποτέ σε τίποτα, ο κύριος Γιαννακόπουλος είχε καταφερθεί εναντίον μου προεκλογικά, όμως δεν με πείραξε.

Όσο και να γράφουν για μένα, δεν με ενδιαφέρει. Το ελληνικό μπάσκετ ως εικόνα ήταν σαν αυτό εδώ το τραπέζι. Ήταν η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι δημοσιογράφοι, οι διαιτητές. Πήρα μια απόφαση, για να αλλάξεις το ελληνικό μπάσκετ, πρέπει να σπάσεις το τραπέζι. Είναι πολύ διαφορετικό να καταφέρεται κατά του προέδρου της ΕΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, είναι θεσμός. Τον θεσμό δεν τον αγγίζουν ποτέ. Πήγα και κατέθεσα μήνυση κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου. Ας πει ότι θέλει για μένα. Θα καταθέσω και αγωγή. Στο τέλος ένα πολύ μεγάλο ποσό θα μοιραστεί σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, όταν εκδικαστεί.

Είναι οργανισμός που έχει φέρει 6 Ευρωπαϊκά και πρέπει να ευχαριστούμε αυτούς τους οργανισμούς που υπάρχουν. Η Ομοσπονδία έχει ευθύνη να τους προστατέψει γιατί αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ. Αλλά να ξεχωρίσουμε τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, από το φυσικό πρόσωπο. Δεν είμαι κατά του οργανισμού, αλλά του φυσικού προσώπου.

Αν ξαναγίνει τέτοια αναφορά, η νομική υπηρεσία θα πράττει τα δέοντα κάθε φορά»

Σε βίντεο ζωντανά η Σύνεντευξη Τύπου του προέδρου της ΕΟΚ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…