Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα

ΕΟΚ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Τι θα κάνει τώρα ο πρόεδρος της ΕΟΚ;

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως σήμερα αρχίζει η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ομοσπονδίας για τα σωματεία της καλαθοσφαίρισης.

Σήμερα, 27 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα συνδέεται με την εποχή της πλήρους ψηφιοποίησης για το ελληνικό μπάσκετ. Μετά το Μνημόνιο Συνεργασία που υπογράφτηκε μεταξύ Ομοσπονδίας και Κυβέρνησης, οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους μέχρι και τις 10 Ιουλίου προκειμένου να διευκολυνθούν όλες διαδικασίες που σχετίζονται με το κομμάτι των σωματείων.

Αναλυτικά:

«Σήμερα, Δευτέρα 27/6, αρχίζει η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η πλατφόρμα θα προσφέρει στα σωματεία της καλαθοσφαίρισης τη δυνατότητα άμεσης επαφής και επικοινωνίας με την Ομοσπονδία και την άμεση διεκπεραίωση όλων των υποθέσεών τους και διαδικασιών, όπως δήλωση δύναμης αθλητών, μεταγραφών, δηλώσεις συμμετοχών στα πρωταθλήματα και άλλες που θα ανακοινώνονται λεπτομερώς ανά περίσταση

Για αυτό το λόγο καλούμε τα σωματεία από σήμερα ως και την 10η Ιουλίου να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα επισκεπτόμενοι το σύνδεσμο apps.basket.gr ή επιλέγοντας τον σχετικό σύνδεσμο / banner, στην κεντρική ιστοσελίδα της ομοσπονδία www.basket.gr.

Η διαδικασία της εγγραφής είναι ιδιαίτερα απλή και γίνεται με τους κωδικούς taxisnet των σωματείων.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα τα σωματεία μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» λέει όχι στο «χαράτσι»

Η πρόταση του Βαγγέλη Λιόλιου στις τρεις μεγάλες Ενώσεις (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ), για επιβολ…