Κεντρική Γυναίκες Ελένη Μίχα στο ebasket: «Κάποια πράγματα δεν τα επιτρέπει ούτε η πορεία μου, ούτε η αξιοπρέπειά μου»

Ελένη Μίχα στο ebasket: «Κάποια πράγματα δεν τα επιτρέπει ούτε η πορεία μου, ούτε η αξιοπρέπειά μου»

Μίχα

Όπως διαβάσετε πριν λίγες ώρες σε ΑΥΤΟ το αποκλειστικό ρεπορτάζ, η Ελένη Μίχα αναμενόταν να αποτελέσει παρελθόν από τον Πρωτέα Βούλας. Πριν λίγο η ομάδα ανακοίνωσε ΕΔΩ και επίσημα τη λύση της συνεργασίας.

Το ebasket επικοινώνησε με την Ελληνίδα προπονήτρια και ζήτησε την άποψή της για το θέμα. Αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι η πετυχημένη κόουτς ειδοποιήθηκε μόλις εχτές (Σάββατο 4/6) για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Αυτό έγινε παρά το γεγονός ότι πριν ένα μήνα είχε συμφωνηθεί η συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Επομένως αυτό που αναφέρει η ανακοίνωση  του Πρωτέα περί «κοινής συναίνεσης» δεν ισχύει.

Όπως αρχικά αναφέρει η πετυχημένη κόουτς: «Καταρχάς αυτό έγινε το Σάββατο 4/6 κι ενώ περίπου ένα μήνα πριν είχαμε πει ότι συνεχίζουμε».  Όσο για την δουλεία που έγινε στις «κυανέρυθρες» τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. «Τα κορίτσια του Πρωτέα έχουν νέες κλήσεις σε όλα τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Πιο αναλυτικά κλήθηκαν οι Χατζιγιακουμή, Μ Αναστασοπούλου στην Εθνική γυναικών, οι Σκουμπάκη, Χ Αναστασοπούλου, Σακελαριου στην Εθνική Νέων γυναικών, οι Χατζηβασιλείου, Μ Αναστασοπούλου στην Εθνική 3χ3 γυναικών, η Ξενιτοπούλου Αγγελική στην Εθνική νεανίδων και τέλος η Περδικάκη Διονυσία στην Εθνική κορασίδων»,  αναφέρει χαρακτηριστικά η κόουτς Μίχα.

Πού ακριβώς εστιάζεται η διαφορά φιλοσοφίας κατά την κόουτς Ελένη Μίχα

Αμέσως μετά ήρθαμε με την κόουτς Μίχα και στο «καυτό θέμα» της διαφοράς φιλοσοφίας των δυο πλευρών. Όπως τονίζει η ίδια στο ebasket «Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας όταν κάποιες παίκτριες μπορούν να γίνονται πρωταγωνίστριες σε άλλα επίπεδα εκτός παρκέ. Αυτό έγινε και στην περίπτωσή μου, παρά το γεγονός ότι κι εγώ και η κόουτς Κουτρόγιαννου πετύχαμε και την εφετινή σεζόν».

Συμπληρώνει ακόμα η κόουτς Μίχα: «Το έργο μας δεν μπορεί να μη θεωρείται επιτυχημένο, καθώς βγήκαμε πρώτοι στον Όμιλό μας στην Α2, ενώ στη συνέχεια μέσα από δυο αγώνες με μια ήττα και μία νίκη πήραμε το εισιτήριο για την Α1. Ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ούτε η πορεία μου, αλλά ούτε και η αξιοπρέπειά μου επιτρέπουν κάποια πράγματα…».

Τέλος, η κόουτς Μίχα δεν ξεχνά κανέναν συνεργάτη της και όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη άμεση συνεργάτιδα μου coach Ιωάννα Κουτρόγιαννου με την οποία δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτά τα αποτελέσματα καθώς και στους Τζένη Κουκουζέλη, Ηλία Κουτσοδάσκαλο (Έφοροι) Γιώργος Παπούλιας (γυμναστής) Ειρήνη Παπαγεωργίου και Στέλιο Δρέττας (φυσιοθεραπευτές) καθώς και στον γιατρό μας Γιάννη Τσαπακίδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…