Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: «Αν το έχει κάνει, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου»

Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: «Αν το έχει κάνει, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου»

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου
H Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατάθεση της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, φέρεται να είπε πως αν αποδειχθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε τα παιδιά, τότε θα τη σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια.

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου ολοκληρώθηκε με την αδερφή της προφυλακισμένης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη, να υποστηρίζει ότι η αδερφή της Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της.

Σύμφωνα με το Star, στο τέλος της κατάθεσης της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να ρωτήθηκε για τελευταία φορά αν εμμένει στην πεποίθηση ότι η αδελφή της είναι αθώα. Η απάντηση που φέρεται να έδωσε είναι η εξής: «Αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδελφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Την ίδια φράση, είχε πει κι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις αρχές που βγήκε στο φως η πολύκροτη υπόθεση.

Σήμερα ή αύριο, στο μεταξύ, θα σταλεί η κλήση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει άμεσα στην εισαγγελία, καθώς θα πρέπει να λάβει τη δικογραφία, να τη μελετήσει και να πάει στον εισαγγελέα, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών είχε δηλώσει πως αν αποδειχθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά, τότε «ας με αφήσουν στο κελί μισώ ώρα και ας πάω φυλακή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…