Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Άρτεμις Αχαρνών: Ανακοίνωσε τον Βασίλη Γκουντόπουλο

Άρτεμις Αχαρνών: Ανακοίνωσε τον Βασίλη Γκουντόπουλο

Άρτεμις

Τον 21 ετών σούτινγκ γκαρντ, Βασίλη Γκουντόπουλο απέκτησε η Άρτεμις Αχαρνών. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο προπονητής και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, Μάριος Δεσποτάκης, το γεγονός ότι ο νεαρός αθλητής προέρχεται από την Ένωση Ιλίου και έχει θητεύσει υπό τις οδηγίες του κόουτς Τάκη Πανούλια αποτελεί εγγύηση.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΆΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Γκουντόπουλου από την Ένωση Ιλίου.

Ο 21χρονος αθλητής έχει ύψος 1.90, είναι shooting guard και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στις θέσεις των περιφερειακών. Είναι ιδιαίτερα αθλητικός, έχει αξιόλογη ικανότητα σε επίθεση και άμυνα και ταυτόχρονα είναι εργατικός και φιλόδοξος.

Βασίλη καλωσόρισες στην ”οικογένεια” μας!»

Η ανάρτηση του κόουτς Δεσποτάκη:

«Στην ΆΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ υπάρχει πάντα θέση με σημαντικό ρόλο για ταλαντούχους, φιλόδοξους και ορεξάτους αθλητές που θέλουν να δουλέψουν για να προχωρήσουν. Ο Βασίλης Γκουντόπουλος είναι ένας από αυτούς και είμαι σίγουρος πως θα προσφέρει πολλά στην ομάδα την σεζόν που έρχεται!
Μάλιστα το γεγονός ότι ο αθλητής προέρχεται από το προπονητικό πρόγραμμα του συνάδελφου και φίλου Takis Panoulias, αποτελεί εγγύηση για την μπασκετική του παιδεία.
Τέλος, ο ΓΣ ΆΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ευχαριστεί θερμά την ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ και προσωπικά τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο των αγωνιστικών τμημάτων κ. Γιάννη Καναρέλη για την παραχώρηση του παίκτη».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…