Κεντρική Ψαγμένα Αριστείδης ο Δίκαιος: Η ουρά του σκύλου

Αριστείδης ο Δίκαιος: Η ουρά του σκύλου

Αριστείδης ο Δίκαιος,

Ψηφιοποιήθηκε -λένε- η ΕΟΚ. Μπορεί… Συνήθειες, όμως, δεν άλλαξε, λέει ο Αριστείδης ο Δίκαιος. Κι επειδή εμείς δεν γράφουμε τίποτα στην τύχη, ας το αναλύσουμε. Όλοι γνωρίζετε για τον αγώνα που δίνει η Εθνική μας ομάδα στη Λάρισα. Να ευχηθούμε να έχουμε καλό αποτέλεσμα και να παίξει καλό μπάσκετ η «επίσημη αγαπημένη». Α, να βγει και καμιά φωτογραφία ο πρόεδρος, που καημό το έχω να τον δω να φωτογραφίζεται.

Πάμε στα δικά μας. Αυτά που μόνο ο Αριστείδης ο Δίκαιος μαθαίνει και γράφει: Ο κομισάριος του αγώνα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη και με κάποιο τρόπο πρέπει να οδηγηθεί στη Λάρισα, να ασκήσει τα καθήκοντά του, να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και να πάρει το αεροπλάνο, να πάει στο καλό. Τι σκέφτηκαν οι γίγαντες της ΕΟΚ;

Το είπαν στον υπεύθυνο διαιτησίας, τον πραγματικό υπεύθυνο διαιτησίας, τον φίλο του δεξιού χεριού του προέδρου της. Αυτός απευθύνθηκε στο σύνδεσμό του, εκεί που έχει τοποθετήσει δικούς του ανθρώπους, ώστε στο τέλος της ημέρας όλοι οι άνθρωποι να είναι του προέδρου.

Να γυρίζει η… μπάλα

Ο ταμίας ανέλαβε τη… δύσκολη δουλειά. Πήρε τηλέφωνο έναν φέρελπι διαιτητή από τη Θεσσαλονίκη και του είπε: «Εσύ πρέπει να έχεις καλές σχέσεις με τη ΦΙΜΠΑ και τον Νάκιτς, αφού σκοπεύεις να είσαι να γίνεις ο επόμενος Έλληνας διεθνής διαιτητής. θέλουμε να πάρεις τον κομισάριο από το αεροδρόμιο, να τον πας στη Λάρισα, να τον περιμένεις να τελειώσει το παιχνίδι και να τον γυρίσεις στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη».

Όλα αυτά θα τα κάνει δωρεάν, απλά για να αποκτήσει καλές σχέσεις με τη ΦΙΜΠΑ. Μιλάμε για γαλέρα, από αυτές που θεωρούσαμε ότι μόνο στα κόμικς του Αστερίξ υπήρχαν. Ο φέρελπις, διατηρώντας την αξιοπρέπειά του, αρνήθηκε ευγενικά. Και μπράβο στο παλικάρι, έχει ελπίδες γι’ αυτόν ο Αριστείδης ο Δίκαιος.

Περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο κορόιδο, που θα του φορτώσουν τη δουλειά, για να το εκμεταλλευτούν προς όφελός τους ο ταμίας, ο πρόεδρος κι ο φίλος του δεξιού χεριού… Έτσι ώστε να δικαιωθεί το ρηθέν από την εποχή μου «εγώ το λέω στον σκύλο μου κι ο σκύλος στην ουρά του», που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …