Κεντρική Γυναίκες Αποκλειστικό: Κι όμως θα φορέσει ερυθρόλευκα η Βιντσιλαίου [vid]

Αποκλειστικό: Κι όμως θα φορέσει ερυθρόλευκα η Βιντσιλαίου [vid]

Βιντσιλαίου

Όπως σας έχει ενημερώσει το ebasket σε ΑΥΤΟ το ρεπορτάζ από τις 5/6 η Αγγελική Βιντσιλαίου έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού.

Ακόμα, όπως είχαμε γράψει τότε, η αθλήτρια ήταν σε συζητήσεις και οι επόμενες ημέρες θα ήταν καθοριστικές. Έτσι σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ebasket η ομάδα αυτή δεν είναι από την «ερυθρόλευκη» SKK Polonia Βαρσοβίας.

Η διεθνής γκαρντ δεν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, όπως ήθελαν οι φήμες, αλλα στα 24 της θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε άλλο ένα κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στην Τουρκία με την φανέλα της Ελαζίγκ (11.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 2.1 κλεψίματα, 7 κερδισμένα φάουλ κατά μέσον όρο) και την Ιταλία με τα χρώματα της Ντινάμο Σάσσαρι (11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο), μετακομίζει στην Πολωνία για λογαριασμό της SKK Polonia Βαρσοβίας!

Η Polonia είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του Πολωνικού αθλητισμού, με έτος ίδρυσης το 1925.

Την περσινή σεζόν η νέα ομάδα της Βιντσιλαίου συμμετείχε στα Playoffs και αποκλείστηκε από την μετέπειτα φιναλίστ Lublin

Η ομάδα της πολωνικής Εξτρακλάζα έκανε μια πολύ σημαντική επένδυση. Αυτό το γεγονός καθιστά την Βιντσιλαίου μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες Ελληνίδες αθλήτριες. Κατάφεραν έτσι, οι Πολωνές να αποσπάσουν την υπογραφή της, ενώ είχε δεχθεί καλές προτάσεις από συλλόγους της Ισπανίας, της Ιταλίας και του Ισραήλ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…