Κεντρική Γυναίκες Αγγελική Βιντσιλαίου: Ελλάδα ή εξωτερικό; [vid]

Αγγελική Βιντσιλαίου: Ελλάδα ή εξωτερικό; [vid]

Βιντσιλαίου

Τις προηγούμενες ώρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα και σενάρια που εμπλέκουν την Αγγελική Βιντσιλαίου με τον Ολυμπιακό. Όπως ειπώθηκε οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν τη ρελάνς με μια εκρηκτική γκαρντ.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, εδώ και μέρες το ebasket σας έχει ενημερώσει ότι θα κινηθεί για Ελληνίδα γκαρντ με συμπληρωματικό ρόλο.

Όσον αφορά την Αγγελική Βιντσιλαίου, η παίκτρια δεν ψάχνει ομάδα στην Ελλάδα. Βασική της προτεραιότητα είναι η συνέχεια της καριέρας της στο εξωτερικό.

Εξάλλου η εκρηκτική γκαρντ έχει προτάσεις από ομάδες που αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα του εξωτερικού. Μάλιστα οι συζητήσεις τις επόμενες ημέρες θα επηρεάσουν καθοριστικά τις εξελίξεις για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα της η 24χρονη αθλήτρια.

Η παρουσία της Βιντσιλαίου στο εξωτερικό:

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν περίπου 1μιση μήνα, η Βιντσιλαίου μετά τον Παναθηναϊκό σε Τουρκία και Ιταλία.

Με τη φανέλα της Ελαζίγκ, βγήκε πρώτη σε κερδισμένα φάουλ σε όλη την τουρκική λίγκα έχοντας 7 κατά μέσον όρο. Ακόμα, ήταν 4η σε όλη την KBSL σε κλεψίματα, έχοντας  2.1 κατά μέσον όρο.

Παράλληλα σημείωσε 11.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ κατά μέσον όρο, ενώ έμενε στο παρκέ για πάνω από 30 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι.

Στη συνέχεια έπαιξε στην Ιταλία για την Σάσαρι. Εκεί η Βιντσιλαίου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τον προπονητή της να κάνει ειδική μνεία στο παιχνίδι της.

Εκεί σημείωσε 11 πόντους , 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 30 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…