Κεντρική Elite League Αμύντας: Συνεχίζει με Τοπάλλι

Αμύντας: Συνεχίζει με Τοπάλλι

Τοπάλλι

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Αμύντα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Αντριάνο Τοπάλλι. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε άμεση συμφωνία.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την ανανέωση του «δικού του» Αντριάνο Τοπάλλι, που θα ενισχύσει τους «πορτοκαλί» και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

O 29χρονος guard συμφώνησε αμέσως και μας ανέφερε χωρίς πολλά λόγια «Δεν ήθελε πολλή σκέψη και πολλές κουβέντες για να μείνω στον Αμύντα, είμαι πολλά χρόνια στον Υμηττό και αυτό και μόνο δείχνει ότι σίγουρα περνάω καλά. Μετά την απόσυρση του Λεωνίδα, σίγουρα η επόμενη μέρα είναι εντελώς διαφορετική, όμως είμαι αισιόδοξος πως όλοι θα βάλουμε τα δυνατά μας για να καλύψουμε το κενό του και σίγουρα με τον ερχομό του νέου προπονητή θα φτιάξουμε ένα σκληρό σύνολο για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών» .

Από την περίοδο 2011-12 είναι μέλος του Ανδρικού τμήματος του Συλλόγου μας, με μοναδική εξαίρεση την περίοδο 2019-20, που πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό Νίκαιας. Με την ομάδα του Υμηττού ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία την σεζόν 2015-16 κατακτώντας και το Κύπελλο ΕΣΚΑ. Την περίοδο 2016-17 κατέκτησε την 8η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο Αντριάνο είναι μέλος της Εθνικής Αλβανίας και συμμετείχε στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 και 2021.

Την τελευταία σεζόν, αγωνίστηκε σε 26 ματς με τη φανέλα των Υμηττιωτών, προσμετρώντας στο γνωστό πάθος του κατά μέσο όρο 9,3 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,2 κλέψιμο ανά 25,4 αγωνιστικά λεπτά, με τους 17 πόντους του κόντρα στην Ελευθερούπολη, στον Υμηττό, τον περασμένο Δεκέμβριο να αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τη σεζόν, έχοντας σε 14 αγώνες διψήφιο αριθμό πόντων.

Καλή συνέχεια Αντριάνο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…