Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα συστήθηκαν στο «Her World, Her Rules»

Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα συστήθηκαν στο «Her World, Her Rules»

eok scaled e1654361712777 jpg

Το δικό τους ταξίδι συνέχισαν τα δύο προγράμματα που φέρνουν παιδιά Δημοτικών Σχολείων από όλη την Ελλάδα πιο κοντά στο μπάσκετ. Το «Her World, Her Rules» είναι ένα πρόγραμμα της FIBA που πραγματοποιείται από την ΕΟΚ με στόχο να γνωρίσει το μπάσκετ καλύτερα στα κορίτσια, ενώ το «Τρίποντα στα Σχολεία» απευθύνεται σε αγόρια. Εκπρόσωπος της ΕΟΚ σε αυτές τις συναντήσεις… γνωριμίας ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Κωσταπαππάς.

12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Συνολικά 66 παιδιά (36 κορίτσια, 30 αγόρια) πήραν μέρος στα δύο προγράμματα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Σημαντική παρουσία είχαν οι προπονητές Κωνσταντίνος Καραπιπέρης και Νίκος Λιόντος. Η ΕΟΚ ευχαριστεί τον διευθυντή του σχολείου Φώτη Χριστοδούλυ, τον ΚΦΑ Ηλία Κύριο, τους εκπαιδευτικούς Ανθή Γεωργιάδη, Δήμητρα Αθανασίου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μαρία Αποστολίδη, Θεοδώρα Γρηγοροπούλου. Το «παρών» έδωσε ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου, Χρήστος Ζαρκαβέλης.

17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Κωσταπαππάς και Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, όπως και ο προπονητής Κωνσταντίνος Καραπαπέρης είχαν την ευκαιρία να δείξουν τα μυστικά του αθλήματος σε 45 παιδιά (21 κορίτσια, 24 αγόρια) στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Δίπλα στα παιδιά βρέθηκαν ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Δ. Ελλάδας για θέματα αθλητισμού και ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου για θέματα αθλητισμού, Χρήστος Ζαρκαβέλης. Η ΕΟΚ ευχαριστεί τη διευθύντρια του σχολείου Κωνσταντίνα Τασουλή, την υποδιευθύντρια, Άννα Λάσκαρη, την ΚΦΑ Κωνσταντίνα Καραγεώργου και τις δασκάλες, Αμαλία Μανιώτη, Χρυσούλα Γιαννόκωστα και Γεωργία Λέφα.

Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας Άρτας

Τα 25 παιδιά (13 αγόρια, 12 κορίτσια) που πήραν μέρος στα δύο προγράμματα για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ήρθαν πιο κοντά στο μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας Άρτας με τη βοήθεια της προπονήτριας Σοφία Κωσταπαππά, του προπονητή, Νίκου Λιόντου. Σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε η διευθύντρια του σχολείου, Ιλιάνα Παπαβησαρίων, ο ΚΦΑ Βασίλης Βασίλας και οι δάσκαλοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Θεοδώρα Βλάχου, Σπυρίδων Βαγγέλης. Το «παρών» έδωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Άρτας, Δημήτρης Ευαγγέλου.

Δημοτικό Σχολείο Σιννώπης Πρέβεζας

Πενήντα συνολικά παιδιά (24 κορίτσια, 26 αγόρια) πήραν μέρος στα δύο προγράμματα της FIBA και της ΕΟΚ στο Δημοτικό Σχολείο Σιννώπης Πρέβεζας. Οι προπονητές, Νίκος Λιόντος και Παναγιώτης Πέτσας, ο διευθυντής Ιωάννης Παπαδόπουλος, η ΚΦΑ Ιωάννα Κατωγιάννη και οι δασκάλες Μαρία Μυριούνη, Κατερίνα Κτεναβού, Χριστίνα Γκόπη και Παρασκευή Νάκκα είχαν ο καθένας τη δική του συμβολή και η ΕΟΚ τους ευχαριστεί.

Δημοτικό Σχολείο Πέτα Άρτας

Το Δημοτικό Σχολείο Πέτα Άρτας φιλοξένησε 28 παιδιά (11 κορίτσια και 17 αγόρια) που έκαναν την πρώτη τους γνωριμία με το μπάσκετ με τη βοήθεια της προπονήτριας Σοφία Κωσταπαππά, του Κωνσταντίνου Κωσταπαππά. Σημαντική ήταν η παρουσία της ΚΦΑ, Ελένης Ζαγαλίκη και των δασκάλων Κωνσταντίνου Μανιώτη και Γαβριήλ Κολιού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…