Κεντρική Γυναίκες Αγγελική Τζανετάτου: Επέστρεψε πιο δυνατή γιατί δεν τα παράτησε ποτέ! [vid]

Αγγελική Τζανετάτου: Επέστρεψε πιο δυνατή γιατί δεν τα παράτησε ποτέ! [vid]

Τζανετάτου

Είναι 1 Ιουνίου του 2022, όταν η Αγγελική Τζανετάτου επανερχόταν στο φως του μπάσκετ. Σε αγώνα 3×3 η Εθνική Γυναικών U23 επικρατεί με buzzer beater της Ρουμανίας.

Το ματς λήγει με συγκλονιστικό τρόπο που μόνο το μπάσκετ μπορεί να προσφέρει. Το τελικό σκορ γράφει 12-11 όμως η ουσία δε βρίσκεται στους αριθμούς. Η ουσία είναι στον τρόπο. Ότι το καλάθι αυτό ο τόσο σημαντικό σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή της Ελληνίδας γκαρντ στους αγώνες μπάσκετ.

Γιατί λέμε μεγάλη επιστροφή; Μα γιατί για να βρεθεί να φορά το εθνόσημο στο στήθος η Τζανετάτου πέρασε από 40 κύματα μόλις σε μια αγωνιστική σεζόν.

 

Η περιπέτεια υγείας και η Τζανετάτου που δεν τα παράτησε…

Όλα ξεκινούν από τη Λευκάδα. Εκεί έπαιζε η 23χρονη γκαρντ. Μάλιστα ήταν και αρχηγός της ομάδας των «μωβ», αν και πρόλαβε να δώσει μόνο 10 αγώνες. Μια μέρα ένιωσε δυνατούς πόνους μεταξύ στομαχιού και κοιλιάς. Ήταν χωρίς κάποιον από το οικογενειακό της περιβάλλον στο νησί και όπως καταλαβαίνετε αυτό μεγάλωνε τον φόβο για το τί μπορεί να συμβεί.

Οι πόνοι δεν υποχωρούσαν με τίποτα. Οι γονείς της κατέφθασαν στο νησί και όλοι μαζί με τους γιατρούς ψάχνουν εντατικά το θέμα. Η διάγνωση σε δεύτερο στάδιο ήταν σαφής. Οξεία σκωληκοειδίτιδα. Τι να κάνουν τα παυσίπονα εκεί;

Χρειάστηκε νοσηλεία τόσο στη Λευκάδα σε πρώτο βαθμό, όπου έκατσε για 6 μέρες, καθώς έγινε και η επέμβαση, αφού η ανάγκη ήταν κάτι παραπάνω από άμεση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου νοσηλεύτηκε άλλες 3 μέρες.

Ευτυχώς η Τζανετάτου βγήκε αλώβητη και η ευχή είναι κάθε άνθρωπος να βγαίνει «ατσαλάκωτος» από περιπέτειες υγείας.

tzanetatou ebasket

Η Τζανετάτου δεν τα παράτησε και δικαιώνεται!

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν τα παράτησε! Ανάρρωσε, έκανε προπονήσεις και επέστρεψε δυνατή στα παρκέ. Εκεί είναι η θέση της και το καλάθι που πέτυχε με την Εθνική U23 3χ3, είναι πολλά παραπάνω από 2 πόντοι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ebasket η Ελληνίδα γκαρντ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Δάφνη και θα συνεχίσει να κοσμεί τα παρκέ της Α1 γυναικών.

Το «μάθημα» όμως που στέλνει σε όλους και όλες με τη στάση της είναι ότι όσες φορές και αν πέσεις χρέος σου είναι να σηκωθείς…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…