Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ 3x3GR National Tour: Επόμενο ραντεβού στην Ελευσίνα

3x3GR National Tour: Επόμενο ραντεβού στην Ελευσίνα

A265B730 37C6 4174 BCAF E8AEB981D2FA

Φυλή, Χανιά και Ρέθυμνο φιλοξένησαν τη δική τους μπασκετική γιορτή και είναι έτοιμη για το δικό της event η Ελευσίνα. Το 3x3GR National Tour συνεχίζει το ταξίδι του και φτάνει στις 17-18 Ιουνίου στην Παραλία της Ελευσίνας.

Σε ένα σκηνικό με θέα τον Σαρωνικό και εικόνες από την ιστορία της πόλης της Ελευσίνας, η οποία έχει ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του 7ου σταθμού της σειράς Πανελλήνιο Τουρνουά 3×3 ΕΟΚ 2022 (3x3GR National Tour), όπου θα συμμετάσχουν και οι αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας 3×3 U23 στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Οράν της Αλγερίας από τις 30 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου.

Το Elefsina 2022 – 3x3GR National Tour θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να αναμετρηθεί με αξιόμαχες ομάδες από όλη τη χώρα. Η παρουσία της Εθνικής Ομάδας με τη σειρά της δίνει ένα έξτρα κίνητρο και στους άλλους συμμετέχοντες, καθώς θα αντιμετωπίσουν τους αθλητές που πήραν πρόσφατα μέρος στο πρώτο τριπλό Stop του Nations League στο Τελ Αβίβ.

Η διοργάνωση πληροί όλες τις προδιαγραφές της EOK και της FIBA για την κατηγορία Quest και αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία συμμετοχής και διάκρισης. Η ΕΟΚ, ο Δήμος Ελευσίνας και η ΠΡ.Ε.Π.Υ. ΑΜΚΕ καλούν όλους τους φίλους τους 3×3, αλλά και όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το γεμάτο ενέργεια και πάθος άθλημα, να δηλώσουν το δικό τους «παρών», πριν εξαντληθούν οι διαθέσιμες θέσεις για ομάδες σε όλες τις κατηγορίες.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω της πλατφόρμας της FIBA. Για την Ελευσίνα μπορείτε να κλικάρετε εδώ: https://play.fiba3x3.com/events/358ad5eb-f570-432b-af39-ced926c7aa57

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση αναφορικά με τη διαδικασία εγγραφών μπορείτε να επικοινωνείτε με το 3x3reg@basket.gr.

Σημειώνεται ότι το 3x3GR National Tour πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και διοργανωτές. Κάθε επιμέρους τουρνουά της σειράς περιλαμβάνει μια σειρά από αγωνιστικές κατηγορίες, μόνο όμως οι παρακάτω συμμετέχουν στη διαδικασία πανελλήνιας κατάταξης και πρόκρισης σε Τελική Φάση:

MEN +18

WOMEN +18

MEN U18

WOMEN U18

Η νικήτρια ομάδα σε κάθε μια από τις παραπάνω τέσσερις (4) κατηγορίες σε κάθε σταθμό του 3x3GR National Tour 2022 προκρίνεται στην Τελική Φάση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022, όπου θα αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα του 3x3GR National Tour για κάθε μια από τις κατηγορίες αυτές. Επιπλέον, η νικήτρια ομάδα της Τελικής Φάσης στην κατηγορία MEN +18, θα κερδίσει ως έπαθλο την πρόκριση της στο WORLD TOUR PARIS 2022. Οι διοργανώσεις «FIBA World Tour» είναι οι σημαντικότερες που διοργανώνει η FIBA για το 3×3 σε παγκόσμιο επίπεδο και σε αυτές δίνεται η ευκαιρία στις ομάδες που συμμετέχουν να διεκδικήσουν σπουδαία χρηματικά έπαθλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…