Κεντρική Γυναίκες Σταυριανή Βιντσιλαίου: Ακόμα μια διάκριση για την Ελληνίδα φόργουορντ

Σταυριανή Βιντσιλαίου: Ακόμα μια διάκριση για την Ελληνίδα φόργουορντ

Βιντσιλαίου

Η Σταυριανή Βιντσιλαίου είναι για ακόμα μια φορά η κορυφαία αμυντικός της χρονιάς στην Α1 γυναικών! Η 24χρονη φόργουορντ έκανε ακόμα μια πολύ καλή σεζόν και αυτό φαίνεται ότι είχε αντίκρυσμα.

Πλατφόρμα με στατιστικά δεδομένα από το μπάσκετ γυναικών σε όλη την Ευρώπη, καταχώρησε τη δυναμική παίκτρια ως κορυφαία αμυντικό. Το eurobasket.com, αφού μελέτησε την κανονική περίοδο της Α1 Γυναικών, κατέληξε στις καλύτερες αθλήτριες σε επίθεση άμυνα, αλλά και διάφορες άλλες διακρίσεις.

Η Σταυριανή Βιντσιλαίου κατέγραψε με τη φανέλα των Εσπερίδων 20 εμφανίσεις όντας η πολυτιμότερη Ελληνίδα της ομάδας. Σε αυτά σημείωσε 9.4 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσον όρο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ίδιας πλατφόρμας η Βιντσιλαίου είναι στην καλύτερη 5αδα Ελληνίδων παικτριών της Α1, από κοινού με τις Σταμολάμπρου, Λύμουρα, Νικολοπούλου και Χατζηνικολάου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η αθλήτρια των Εσπερίδων πετυχαίνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την διάκριση της καλύτερης αμυντικού στην Α1 γυναικών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…