Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης: «Το επόμενο βήμα είναι να αποσυρθώ»

Πρίντεζης: «Το επόμενο βήμα είναι να αποσυρθώ»

pridezis e1649187145364

Σε ερωτήσεις φίλων της Ευρωλίγκας, ο Γιώργος Πρίντεζης προανήγγειλε το τέλος στην καριέρα του με τη λήξη της σεζόν

Τα χρόνια πέρασαν και η καριέρα του Γιώργου Πρίντεζη φτάνει στη «δύση» της. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού απάντησε σε ερωτήσεις των φιλάθλων της Ευρωλίγκας. Εκεί ουσιαστικά «φωτογράφισε» το φινάλε της σεζόν ως το φινάλε της σπουδαίας καριέρας του.

«Το επόμενο βήμα στην καριέρα μου είναι να αποσυρθώ. Να ηρεμήσω για δύο χρόνια, να μείνω μακριά από τα πάντα. Δεν θα έλεγα πως είναι πρώτη προτεραιότητά μου είναι να γίνω προπονητής. Θα ήθελα να προπονήσω και να διδάξω κάποια πράγματα σε νέα παιδιά», τόνισε.

Για το ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε στην καριέρα του απάντησε: «Θα μπορούσα να πω τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, γιατί πετύχαμε πολλά πράγματα μαζί και τον σέβομαι πολύ. Όχι πως δεν σέβομαι τους άλλους, αλλά ο Ντούντα ήταν θρύλος».

Για την καλύτερη στιγμή του είπε πως ήταν «… οι back-to-back Ευρωλίγκες το 2012 και το 2013», ενώ μίλησε για την αγάπη του στα ελληνικά καψουροτράγουδα και τα σουβλάκια.

Τέλος, για τον δυσκολότερο αντίπαλο που αντιμετώπισε, ανέφερε: «Θα μπορούσε να είναι ο Κιριλένκο, μπορούσε να παίζει όλες τις θέσεις, στην άμυνα και την επίθεση».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…