Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βελιγράδι 2022 Πρίντεζης: Ονειρεύεται να αποσυρθεί με την κούπα της Ευρωλίγκας στα χέρια [pic-vid]

Πρίντεζης: Ονειρεύεται να αποσυρθεί με την κούπα της Ευρωλίγκας στα χέρια [pic-vid]

Πρίντεζης

Για την τελευταία του μπασκετική παράσταση ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, να θέλει διακαώς να πει αντίο στη διοργάνωση με το τρόπαιο στα χέρια.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Έτσι θα ρίξει τους τίτλους τέλους μια πολυετής καριέρας.  Αυτή, ξεκίνησε το 2001 από τον Ολυμπιακό και θα τελειώσει έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια  στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει υπηρετήσει ως πιστός στρατιώτης τον Ολυμπιακό όλα τα χρόνια της παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους». Με τη απόδοσή του αλλά και το ήθος του  έχει κερδίσει την εκτίμηση και αγάπη των φίλων του Ολυμπιακό.  Επίσης,  χαίρει σεβασμού των αντιπάλων παικτών, προπονητών, διοικητικών παραγόντων.

gt

Ο 37χρονός φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» είναι εάν από τα καλύτερα «4άρια» από άποψη σταθερότητας σε απόδοση των τουλάχιστον δέκα τελευταίων ετών της Euroleague. Πέραν της ποιότητάς του, βγάζει απίστευτη ενέργεια και πάθος εντός παρκέ. Λειτουργεί πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας και των συμπαικτών του.

Σπάνια θα ειπωθεί ή θα γραφθεί κάτι αρνητικό για τον ακέραιο χαρακτήρα του. Έχει προσφέρει τα πάντα στον μπασκετικό Ολυμπιακό και δικαίως κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδίες των φίλων των «ερυθρολεύκων».

printezis 2 1

 

printdes

Πλέον ετοιμάζεται για την όπως όλα δείχνουν τελευταία του συμμετοχή σε Final Four και κατ’ επέκταση στην Ευρωλίγκα. Ιδανικότερο φινάλε στην πολυετή του παρουσία στο θεσμό δεν μπορεί να φανταστεί σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό του τίτλο.

Εφόσον αυτό γίνει πράξη τότε θα έχει δημιουργηθεί μια ξεχωριστή μπασκετική ιστορία με έναν σπουδαίο παίκτη να αποχαιρετάει με τον καλύτερο τρόπο τη μεγαλύτερη διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης.

cds

 

ae1

 

Επιμέλεια θέματος: Βασίλης Μιχάλης
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Βελιγράδι 2022

Δειτε επισης

Ευρωλίγκα: Ο ΜακΚίσικ στα κορυφαία καρφώματα του Final Four [vid]

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού έκανε την πτήση του κόντρα στην Μπαρτσελόνα και βρέθηκε σ…