Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρίντεζης: «Ο Ολυμπιακός δε θα πεθάνει ποτέ, θα τα δώσουμε όλα στο Βελιγράδι»

Πρίντεζης: «Ο Ολυμπιακός δε θα πεθάνει ποτέ, θα τα δώσουμε όλα στο Βελιγράδι»

Πρίντεζης

Πανευτυχής ο αρχηγός των Πειραιωτών, Γιώργος Πρίντεζης. Ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρική πρόκριση στο Final Four επικρατώντας 94-88 της Μονακό στο Game 5 της σειράς των playoff. Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν βαλίτσες για το Βελιγράδι, όπου θα διεκδικήσουν το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους.

Το τρίτο του ευρωπαϊκό τίτλο με τον Ολυμπιακό θέλει ο Γιώργος Πρίντεζης

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης τα φώτα στράφηκαν μεταξύ άλλων στον Γιώργο Πρίντεζη. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Είναι ζωντανό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού και φιλοδοξεί στο Βελιγράδι να πανηγυρίσει το τρίτο του ευρωπαϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις εστίασε στο μαχητικό DNA του Ολυμπιακού, ενώ κατέστησε σαφές ότι στο Βελιγράδι οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα, πιστεύω πως το αξίζαμε, ήταν μια σεζόν με διάρκεια. Δόξα τω Θεώ είχαμε την υγεία μας όλοι, το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Πολύ σημαντικό για την ομάδα, για τον κόσμο, για το ελληνικό μπάσκετ να βρισκόμαστε στο Final 4. Αν το δεις σφαιρικά, τα χρόνια που προηγήθηκαν δεν ήταν τα καλύτερα μας. Το 2018 ήμασταν άτυχοι και μετά είχαμε πρόβλημα, δεν παίζαμε στην Ελλάδα και δεν είχαμε ρυθμό».

«Η ομάδα πάντα θα υπάρχει, όσο οι πρόεδροι θα τη στηρίζουν και θα την ανανεώνουν. Η ομάδα με τον κόσμο, με αυτή την ατμόσφαιρα, με αυτό το γήπεδο. Όπως έχει πει και ο Μίλαν Τόμιτς, ο Ολυμπιακός… δεν θα πεθάνει ποτέ! Πρέπει να πάμε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά στο Βελιγράδι και να το ευχαριστηθούμε».

«Θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να τα δώσουμε όλα. Σήμερα υπήρχε πίεση. Καταφέραμε όμως και την ξεπεράσαμε. Το σημαντικό είναι να την ξεπεράσεις και να την κάνεις ένστικτο ώστε να βάλεις μεγάλα καλάθια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …