Κεντρική Διεθνή Πάου Γκασόλ: Είναι έτοιμος να κάνει το βήμα της προπονητικής

Πάου Γκασόλ: Είναι έτοιμος να κάνει το βήμα της προπονητικής

154A333D 151A 4FC5 AACB B1DDD974697D jpeg

Ο Πάου Γκασόλ σε συνέντευξη απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο ασχοληθεί με την προπονητική, παράλληλα αποκάλυψε πως συζητάει με ομάδες της Αμερικής.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Πάου Γκασόλ, κλήθηκε να μίλησει για το θέμα της εθνική Ισπανίας αλλά και την νατουραλιζέ θέση του Λορέντζο Μπράουν για το EuroBasket. Όπως ανέφερε ο ίδιος έχει ήδη πάρει μια γεύση προπονητικής. Ο Ισπανός έχει ασχοληθεί με νέους ανερχόμενους παίκτες. Επίσεις ο Γκασόλ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες από την Αμερική.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχω δουλέψει και έχω κάνει μικρά πράγματα με κάποιους νεαρούς παίκτες, που θέλουν να μάθουν και να προπονηθούν ατομικά. Και μου αρέσει να το κάνω αυτό γιατί είναι μια ευέλικτη δουλειά. Ναι, κοιτάζω κάποια πράγματα με αμερικανικά franchises αυτή τη στιγμή, αλλά χωρίς καμία βιασύνη ή χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».

Ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως «πολλά από τα πράγματα που κάνω, η θέση στη ΔΟΕ (εκπρόσωπος των αθλητών στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή) χρειάζονται χρόνο και ευθύνη. Απαιτεί ευρεία συνεργασία και θέλω να συνεχίσω να είμαι στο σπίτι, με την οικογένειά μου».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…