Κεντρική Β' Εθνική Οικονόμου στο ebasket: «Θέλουμε όποιος παίζει στον Ερμή να πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα [pic]

Οικονόμου στο ebasket: «Θέλουμε όποιος παίζει στον Ερμή να πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα [pic]

Οικονόμου

Ο Ερμής Σχηματαρίου ολοκλήρωσε τη σεζόν με 21 νίκες και 3 ήττες στον 3ο Όμιλο της Β’ Εθνικής και υπό τις οδηγίες του Νίκου Οικονόμου κατέκτησε την άνοδο στην Α2 ανδρών.

Η ομάδα της Βοιωτίας οργάνωσε μια μεγάλη γιορτή όπου όλοι ήταν εκεί. Ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες υποστηρίζοντας την ομάδα. Ακόμα το «παρών» έδωσαν επίσημοι θεσμικοί παράγοντες, με πρώτο τον Δήμαρχο Τανάγρας, κύριο Περγάλια, η ΕΟΚ με τον κύριο Ευαγγέλου από το Δ.Σ., αλλά και παράγοντες της ΕΣΚΑΣΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κύριο Χάρη Μελετίου.

Οικονόμου

Οικονόμου: «Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο, αλλά η μεγαλύτερη πρόκληση είναι μπροστά μας…»

Αμέσως μετά τη φιέστα της απονομής του πρωταθλήματος, Νίκος Οικονόμου παραχώρησε δηλώσεις στο ebasket. Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και θρυλική μορφή των παρκέ, αναφέρθηκε στο κατόρθωμα του Ερμή λέγοντας: «Καταφέραμε κάτι πολύ όμορφο πάρα πολύ δύσκολο. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ήμασταν όλοι μαζί. Παίκτες, προπονητές, όλοι οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα, η  διοίκηση. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο!

Αλλά αυτό που έρχεται αυτή τη στιγμή είναι ακόμα πιο μεγάλο. Είναι μπροστά μας η μεγάλη πρόκληση της Α2. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ οργανωτικός. Πανηγυρίζουμε σήμερα και αύριο αλλά μετά από δυο-τρεις μέρες πρέπει να δούμε τι ομάδα θα παρουσιάσουμε στην Α2».

Τέλος, ο κόουτς Οικονόμου αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά τα οποία χρειάζεται να έχει η ομάδα της νέας σεζόν, προκειμένου να ανταποκριθεί στα δεδομένα της της Α2. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Του χρόνου θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα από όταν ήμουν στον Πανιώνιο. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που όλοι θα είναι περήφανοι παίζοντας με φανέλα του Ερμή. Να νιώθουν ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες και να δίνουν το 100%. Για εμένα είναι πολύ σημαντικός ο ψυχολογικό παράγοντας. Να αισθάνονται καλά όσοι έρχονται να παίξουν για τον Ερμή.

Αυτό που σίγουρα θα κάνουμε είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο παρκέ. Αυτό είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό».

oikonomou shimatari scaled e1652108263484kaskol ermis scaled e1652108425661

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κράτησαν το πλεονέκτημα έδρας οι Τίμπεργουλβς

Carrier – high του Μακντάνιελς στη νίκη των Τίμπεργουλβς Πολλοί θα περίμεναν οι Τίμπ…