Νέο ρεκόρ σημείωσε ο Τεράν Πέτεγουε στην χθεσινή αναμέτρηση του Περιστερίου απέναντι στην ΑΕΚ. Ιδιαίτερα ο έμπειρος παίκτης μπήκε στην πρώτη 20άδα των σκόρερ των «κυανοκίτρινων» στη Stoiximan Basket League.
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:
Δεν ήταν ένας από τους τρεις παίκτες του Περιστερίου Vitabiotics που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων, όμως ο Τεράν Πέτεγουεϊ με τους οχτώ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ κατάφερε κάτι ξεχωριστό. Μπήκε στην πρώτη 20άδα των σκόρερ των «κυανοκίτρινων» στη Stoiximan Basket League.
Ο Αμερικανός που διανύει τη δεύτερη σεζόν του στο Περιστέρι Vitabiotics, έφτασε τους 531 πόντους και για να βρει θέση στην πρώτη 20άδα της σχετικής λίστας, ξεπέρασε τον Γκάρι Λέοναρντ που είχε 525 πόντους στην περίοδο 1992-93.