Κεντρική Γυναίκες Μελίσσια: Για τρίτη σεζόν με Καλογερόπουλο

Μελίσσια: Για τρίτη σεζόν με Καλογερόπουλο

Μελίσσια

Η ομάδα γυναικών των Μελισσίων θα συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή και για τη νέα σεζόν, αφού η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Παντελή Καλογερόπουλο.

Η ανακοίνωση:

H διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για μία ακόμη χρονιά με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Παντελή Καλογερόπουλο. Η άκρως επιτυχημένη χρονιά η οποία στηρίχθηκε ως επί το πλείστον σε νέες ηλικιακά αθλήτριες, πλαισιωμένες από την εμπειρία των Κοιλιαρίδη, Πατέρα, Χιώτη, δείχνει τον δρόμο του νέου μοντέλου ανάπτυξης που αποτελεί πλέον και θα συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες της προσπάθειας που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια. Σημαντική παράμετρος του όλου εγχειρήματος, είναι το υγιές – μη παρεμβατικό – πλαίσιο που έχει στηθεί από τον Οργανισμό και το οποίο βοηθάει τις αθλήτριες στη βελτίωση και εξέλιξή τους.

Παντελής Καλογερόπουλος: «Ευτυχισμένος που θα είμαι και πάλι μέρος της διαδικασίας, αλλά ακόμη πιο ευλογημένος που είμαι μέλος ενός Οργανισμού που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται. Πιστοί στη συνταγή μας, θα προσπαθήσουμε και του χρόνου να παίξουμε ένα σύγχρονο και ελκυστικό μπάσκετ ακολουθώντας όλες εκείνες τις αρχές, αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές που διέπουν τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους ανθρώπους του συλλόγου. Δεν χωράνε λόγια, δεν χωράνε εγωισμοί, ο Οργανισμός πάει ένα βήμα παρακάτω και είμαστε όλοι χαρούμενοι που συνεχίζουμε μαζί!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…