Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λούντζης στον Over FM: «Νίκησε η καλύτερη ομάδα»

Λούντζης στον Over FM: «Νίκησε η καλύτερη ομάδα»

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Final Four του Βελιγραδίου και ο πόιντ γκαρντ των «Ερυθρολεύκων» Μιχάλης Λούντζης μίλησε στον αέρα του Over FM, στην εκπομπή Over Age με τον Γιώργο Χελάκη και τον Γιώργο Κογκαλίδη για όλους και όλα.

Για την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Γενικά είναι κάτι πολύ μεγάλο. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη στην ηλικία μου να βλέπει αυτές τις εικόνες. Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγεί. Ήταν μια πολύ σκληρή σειρά με πολλές διακυμάνσεις και πολλές αλλαγές στην ψυχολογία, το σκορ άλλαζε συνεχώς.Ήταν δύο ομάδες οι οποίες αρνιόνταν να χάσουν. Στο τέλος νίκησε η καλύτερη ομάδα. Ο κόσμος έπαιξε καθοριστικό ρόλο».

Για το πως μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό: «Μπήκα μέσα με την προοπτική να βοηθήσω την ομάδα με όποιο τρόπο μπορούσα.Δουλεύω πολύ νιώθω καλά και είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί να βοηθήσω και να βάλω το λιθαράκι μου. Μπήκα μέσα έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και χαίρομαι που βοήθησα με τον τρόπο μου την ομάδα».

Για το τι στοιχεία έχει πάρει από τους έμπειρους παίκτες: «Όταν έχεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα όπως τον Σλούκα και τον Ουόκαπ μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Είναι πραγματικά σχολείο, προσπαθώ να κοιτάω και να μαθαίνω κάποιες καταστάσεις στο παιχνίδι. Κερδίζω πράγματα από αυτούς. Με συμβουλεύουνε. Είναι πολύ σημαντικό επίσης όταν μου ζητηθεί να βοηθήσω την ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Εφες: «Είναι ένα παιχνίδι. Θα πάμε στο Βελιγράδι, θα είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Λάρκιν και ο Μίσιτς είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Είναι η δουλειά μου να είμαι έτοιμος».

Για το πως κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ: «Σαφώς υπήρχε άγχος και πίεση και φάνηκε. Ο κόσμος ήταν τρομερός, ο οποίος ήταν ο έκτος παίκτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και τα λέμε στο Βελιγράδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/4)

Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Βιτόρια Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (1…