Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βελιγράδι 2022 Λάρκιν: «Δεν θα αντάλλαζα τα όσα έχω ζήσει με την Εφές ούτε με μεγάλο συμβόλαιο στο NBA»

Λάρκιν: «Δεν θα αντάλλαζα τα όσα έχω ζήσει με την Εφές ούτε με μεγάλο συμβόλαιο στο NBA»

Λάρκιν εφές

Ο Σέιν Λάρκιν σε δηλώσεις του μετά και από την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση της Euroleague τόνισε πως δεν θα άλλαζε με τίποτα τα όσα έχει ζήσει στην Εφές.

Η Αναντολού Εφές του Σέιν Λάρκιν κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο της Euroleague.

Οι Τούρκοι επικράτησαν στον τελικό απέναντι στην Ρεάλ με σκορ 58-57. Μετά και το τέλος του τελικού ο Τούρκος μπασκετμπολίστας είπε πως δεν θα άλλαζε τα όσα έχει ζήσει με την Εφές ούτε με max συμβόλαιο στο NBA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέιν Λάρκιν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου. Δεν θα μπορούσα να έχω γράψει καλύτερη ιστορία για τον εαυτό μου. Δεν ήξερα πολλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ μεγαλώνοντας, αλλά βλέποντας το πάθος και την ατμόσφαιρα εδώ, αλλά και όσα έχω πετύχει, δεν θα τα αντάλλαζα με τίποτα. Ακόμη και με το να πήγαινα στο ΝΒΑ και να υπέγραφα max συμβόλαιο.

Προτιμώ να παίζω με πάθος μπροστά σε αυτό το κοινό. Δεν ξέρω τι με περιμένει στο μέλλον. Ο πρώτος μου στόχος είναι να είμαι ευτυχισμένος. Έχουμε πετύχει κάτι σπουδαίο εδώ, ξέρω πως πολλοί παίκτες μένουν ελεύθεροι, αλλά δεν είναι ώρα να σκεφτούμε την επόμενη μέρα τώρα».

«Ο Βάσα είναι σαν αδερφός μου. Από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα, μαζί με τον Καρμέλο και τον Νοβίτσκι. Αν ο ίδιος θέλει να πάει στο ΝΒΑ, θα πάει και θα το αξίζει. Η απόφαση ανήκει στον ίδιο. Φυσικά θα ήθελα να παίξω και πάλι μαζί του.

Όμως έχει καταφέρει τόσα τα τελευταία χρόνια και δικαιούται-εφόσον το επιθυμεί-να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Όπως και αν θέλει να μείνει στην Εφές και να διεκδικήσει κι άλλους τίτλους. Όλα εξαρτώνται από τις δικές του προθέσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Βελιγράδι 2022

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …