Κεντρική Β' Εθνική Κόης στον ΟverFΜ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την άνοδο, θέλω να είμαι εδώ και του χρόνου»

Κόης στον ΟverFΜ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την άνοδο, θέλω να είμαι εδώ και του χρόνου»

Κόης, Παπάγος

Ο Παναγιώτης Κόης, ο οποίος πραγματοποίησε φοβερό σεζόν με τη φανέλα των «Στρατηγών» μίλησε στον Over Fm για την φετινή πορεία της ομάδας.

Στην Α2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Παπάγος. Οι «Στρατηγοί» ήταν η ομάδα με την πιο σταθερή απόδοση καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και η άνοδος ήρθε ως επιστέγασμα των προσπαθειών των παικτών του Μιχάλη Κουρή.

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του φετινού Παπάγου ήταν ο Παναγιώτης Κόης. O 23χρονός γκαρντ είχε εξαιρετική απόδοση κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν. Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής επιτυχίας των «Στρατηγών». Ο πολλά υποσχόμενος άσσος του Παπάγου μίλησε στον overfm.gr για τη φετινή πορεία της ομάδας αλλά και για την δική του συμβολή στην επίτευξη της ανόδου.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, τί έχουμε πετύχει»
Ο ταλαχντούχος άσσος του Παπάγου υπογράμμισε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας της ανόδου στην Α2:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την άνοδο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό, το οποίο συμβαίνει. Η ομάδα πίστεψε σε έμενα και πιστεύω ότι έδωσα τα πάντα και ανταμείφθηκα. Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Μιχάλη Κουρή, για την εμπιστοσύνη, την οποία έδειξε προς το πρόσωπό μου. Έκανε εκπληκτική δουλειά φέτος στην ομάδα και συνέβαλλε σημαντικά με τις συμβουλές του στην άνοδό μας στην Α2».

«Η φετινή ήταν μια ιδιαίτερη για εμάς χρονιά. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν η παραμονή αλλά μετά από ομαδική προσπάθεια καταφέραμε να πάρουμε την σπουδαία άνοδο για την Α2. Έζησα μια καταπληκτική σεζόν. Για πρώτη φορά ως παίκτης ανεβαίνω με έναν σύλλογο στην Α2. Ξεκίνησαν από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και μετά συνέχισα στην Κόρινθο και το Κορωπί».

«Αλλά για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν καταπληκτικό ήθος. Σωφρόνως, Καρούζος, Σούτσος, Βούζας, Σολωμός είναι εξαιρετικοί και έμπειροι παίκτες. Μου έδωσαν πολύτιμες συμβουλές».

«Αυτό, το οποίο έκανε την διαφορά ήταν ότι σε κανέναν αγώνα δεν τα παρατήσαμε. Κάναμε σπουδαίες ανατροπές δείχνοντας το μέταλλο μας αλλά και την ψυχή μας σαν ομάδα. Θέλω πολύ να παραμείνω στον Παπάγο, ο οποίος θα αγωνίζεται Α2 και μην ξεχνάμε και την ιστορία που έχει ως σωματείο».

Ο Παναγιώτης Κόης έδειξε με τη φετινή του απόδοση ότι έχει αρκετά προσόντα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε παραπάνω κατηγορίες από την Β’ Εθνική, στην οποία έχει αγωνιστεί στην έως τώρα καριέρα του. Ο ίδιος όπως δήλωσε επιθυμεί διακαώς να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον Παπάγο, ενισχύοντας την προσπάθεια των «Στρατηγών» στην Α2. Με τη φετινή του παρουσία ξεχώρισε σε ολόκληρο τον πρώτο όμιλος της Β’ Εθνικής κερδίζοντας δίχως καμία αμφιβολία τις εντυπώσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …