Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Καταγγελία-σοκ για παρενόχληση από εθελόντρια της Eurovision!

Καταγγελία-σοκ για παρενόχληση από εθελόντρια της Eurovision!

eurovision shutterstock scaled e1652286386834

Ηχηρές αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως μετά απο καταγγελία 20χρονης Ιταλίδας εθελόντριας της φετινής Eurovision, η οποία καταγγέλει για σεξουαλική παρενόχληση από χορευτές μιας αποστολής

Αίσθηση προκαλεί, στην Ιταλία, η συνέντευξη μιας 20χρονης εθελόντριας, φοιτήτριας νομικής, η οποία συνοδεύει βορειοευρωπαίο καλλιτέχνη και τους χορευτές του, στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο.

Η κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται, τονίζει στην τοπική Corriere della Sera, ότι στη γιορτή των εγκαινίων του φετινού διαγωνισμού, την περασμένη Κυριακή, η ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της, δέχθηκαν παρενόχληση από δυο χορευτές οι οποίοι εργάζονται με καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης. Τα ονόματα φυσικά δεν έχουν δοθεί στη δημοσιοότητα ουτε είναι γνωστό με την αποστολή ποιας χώρας σχετιζονται

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η 20χρονη:

«Στην γιορτή εγκαινίων, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ. Tόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν. Μετατράπηκε σε ένα πάρτι άνευ ορίων», δήλωσε η κοπέλα.

«Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, ένας έγχρωμος και ένας λευκός, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες κοπέλες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί», πρόσθεσε η εθελόντρια.

«Άρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια», είπε η 20χρονη και αποκάλυψε, παράλληλα, ότι «είδε μια άλλη κοπέλα να απομακρύνει με αποφασιστικότητα ένας καλλιτέχνη που προσπάθησε να την φιλήσει».

Η Ιταλίδα φοιτήτρια και εθελόντρια δήλωσε επίσης ότι: «και η τραγουδίστρια της Κύπρου έγινε αντικείμενο μεγάλης “προσοχής”, αλλά στην περίπτωση αυτή, οι υπεύθυνοι δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους, να υπερβούν τα όρια. Δεν καταγγείλαμε το γεγονός στους ανώτερους μας, για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα. Aλλά αν ήμουν σε ντίσκο θα τους είχα χαστουκίσει», τόνισε η κοπέλα. H οποία επιπλέον αποκάλυψε πως όταν με τις φίλες της έφυγαν από το πάρτι, οι υπεύθυνοι της παρενόχλησης «έβαλαν στόχο, άλλες κοπέλες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…