Κεντρική Γυναίκες Ιωνικός: Έκανε το «μπαμ» κρατώντας την Καμπουράκη [pic]

Ιωνικός: Έκανε το «μπαμ» κρατώντας την Καμπουράκη [pic]

Καμπουράκη

Κι όμως είναι ακόμα εδώ… Η Δήμητρα Καμπουράκη θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί τις ομάδες της Α’ ΕΣΚΑ καθώς ο Ιωνικός κατάφερε να την κρατήσει. Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας με προσωπική υπογραφή του κόουτς Χρήστου Σκαλωμένου έκανε τη μεγάλη κίνηση και κράτησε την πολύπειρη γκαρντ.

Η Καμπουράκη έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Α1, όπως η Ελευθερία Μοσχάτου και η Νίκη Λευκάδας. Ακόμα έχει παίξει στη Γκίζα Λάινς στη Γερμανία, καθώς επίσης και στην Α2 Ισπανίας. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Έπειτα από πολύμηνη απουσία, το Γενάρη του 2022 επανέκαμψε στα παρκέ με τη φανέλα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Με τις «μπλε» κατέκτησε το Κύπελλο ΕΣΚΑ γυναικών κόντρα στον Προμηθέα Χαλανδρίου. Μάλιστα η έμπειρη αθλήτρια ήταν και η MVP του τελικού, σημειώνοντας 25 πόντους. Αναμφίβολα μια παρουσία που αναβαθμίζει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού για την παραμονή της Καμπουράκη:

«Η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας ανανεώνει τη συνεργασία της με την παίκτρια του γυναικείου τμήματος μπάσκετ Δήμητρα Καμπουράκη.

Ούσα νεοαποκτηθέν μέλος από τα μέσα της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022, θα συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες μέσω της μπασκετικής της εμπειρίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…