Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιασικεβίτσιους για Πρίντεζη: «Έχει κερδίσει τον σεβασμό για τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του»

Γιασικεβίτσιους για Πρίντεζη: «Έχει κερδίσει τον σεβασμό για τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του»

Γιασικεβίτσιους

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους για τον Γιώργο Πρίντεζη, λέγοντας πως έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των οπαδών.

Τα καλύτερα λόγια είπε για τον τον Γιώργο Πρίντεζη ο Σάρας Γιασικεβίτσιους. Μάλιστα δεν μίλησε μόνο για την αγωνιστική του αξία, αλλά και για τον χαρακτήρα που διαθέτει. Επίσης ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, ανέφερε ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων των οπαδών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους:

«Ο Γιώργος είναι απίστευτος τύπος. Έχει κερδίσει τον σεβασμό για τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του. Πάντα στον Παναθηναϊκό λέγαμε για πλάκα πως θα μπορούσε να έρθει στο ΟΑΚΑ και να μην γίνει το παραμικρό. Θα μπορούσε να κάτσει να δει ένα ματς εκεί σαν κανονικός άνθρωπος, ενώ οι περισσότεροι από μας αν πηγαίναμε στο γήπεδο του αντιπάλου θα είχαμε μπελάδες και θα μας… έγδυναν»,

«Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων τον σέβονται. Κι εγώ ως παλιός αντίπαλός του, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, έχω απεριόριστο σεβασμό για εκείνον. Ο Γιώργος είναι ένας από τους πιο ωραίους τύπους»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…