Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Δεν ήταν άστεγος, πέταξε κατα λάθος φάρμακα, μπήκε να τα ψάξει και διαμελίστηκε

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Δεν ήταν άστεγος, πέταξε κατα λάθος φάρμακα, μπήκε να τα ψάξει και διαμελίστηκε

Αλεξανδρούπολη
Το αρχικό σενάριο ότι ο άνδρας ήταν άστεγος διαψεύστηκε. Ο 35χρονος στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τα σκουπίδια, είχε πετάξει κατά λάθος κάποια φάρμακα και επιχείρησε να τα πιάσει βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Ανατροπή στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 35χρονος από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος τελικά σύμφωνα με νέες πληροφορίες δεν ήταν άστεγος αλλά επιχείρησε να πετάξει τα σκουπίδια του και μαζί πέταξε μια σακούλα με φάρμακα τα οποία επιχείρησε στη συνέχεια να πιάσει μπαίνοντας μέσα στον ρομποτικό κάδο το οποίο τον σύνθλιψε και τον διαμέλισε βρίσκοντας φριχτό θάνατο.

Το περιστατικό συνέβη μεσημέρι σε κεντρικό σημείο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών και απέναντι απ’ το Δημαρχείο, μπροστά σε πολύ κόσμο.

Αυτόπτες μάρτυρες που είτε περνούσαν από το σημείο, είτε καθόταν ως θαμώνες σε καταστήματα εστίασης, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν από τα γύρω κτίρια το πρωτοφανές αυτό τραγικό συμβάν, ακόμα δεν έχουν συνέλθει από όσα αντίκρυσαν να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκρυψαν το σημείο με ειδικό πανί, ώστε να μην είναι ορατό το σοκαριστικό θέαμα στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης θα ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

ΠΗΓΗ: dnews.gr
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…