Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φασούλας στον Over FM: «Πόνεσε το καλάθι του Μίσιτς»

Φασούλας στον Over FM: «Πόνεσε το καλάθι του Μίσιτς»

Φασούλας

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 77-74 από την Εφες για τον πρώτο ημιτελικό του Final Four του Βελιγραδίου, χάρη σε τρίποντο του Βασίλ Μίσιτς σε νεκρό χρόνο. Οι «Ερυθρόλευκοι» πλέον θα παλέψουν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το ποια ομάδα θα φτάσει στην Ελλάδα ή την Ισπανία με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος.

Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού την δεκαετία του 1990 και του 2000,ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στον Over FM και τον Κώστα Σαμοθράκη για την χθεσινοβραδινή ήττα των «Ερυθρόλευκων» αλλά και για το Ελληνικό μπάσκετ.

Για την ήττα από την Εφες και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς πόντο 4 λεπτά: «Τα τέσσερα λεπτά χωρίς καλάθι είναι κάτι που έχει ξανασυμβεί. Ο Ολυμπιακός άξιζε να προκριθεί. Το να πηγαίνεις στο Final Four. Η μεγαλύτερη αξία είναι η συμμετοχή».

Για το τι κατάφερε ο Ολυμπιακός με την συμμετοχή του στο Final Four: «Όλος ο κόσμος στην Ελλάδα μιλάει για στιγμές. Η στιγμή που είσαι στο F4 δεν αντικαθίσταται από καμία. Μου λείπουν τα πάντα, τα αποδυτήρια, η αδρεναλίνη τα πάντα. Ο Oλυμπιακος βάζει τα θεμέλια για τα επόμενα χρόνια».

Για την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι: Η ατμόσφαιρα του φαιναλ φορ ξεπερνάει την στενοχώρια της ήττας και είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν μπορεί να τιμήσει κανείς την νίκη αν δεν έχει υποστεί την ήττα, αλλά βάζεις την παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.

Για το Final 4 του 1994: Ο Ολυμπιακός πήγε πανάξια στο Final 4. Το έχουμε ξαναδεί στο Τελ Αβιβ το 1994 να χάνεις στο τελευταίο καλάθι. Ήμουν το 1994 και δεν μπορούσαμε να βάλουμε πόντο επτά λεπτά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…