Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Επιστροφή στη Ρεάλ για τον Σέρχι Ροντρίγκες;

Επιστροφή στη Ρεάλ για τον Σέρχι Ροντρίγκες;

Euroleague Ρεάλ

Μπορεί το βλέμμα της να είναι στραμμένο στην Euroleague και την επερχόμενη συμμετοχή της στο Final Four του Βελιγραδίου, η Ρεάλ Μαδρίτης όμως ετοιμάζει από τώρα τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με αναφορές της ισπανικής ιστοσελίδας Encestando, τις οποίες επιβεβαίωσε αργότερα και η Marca ο ισπανικός σύλλογος δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Σέρχι Ροντρίγκες.

Ο Ισπανός έμπειρος πόιντ γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, θυμίζουμε πως είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν με τη φανέλα της Ρεαλ. Συγκεκριμένα από το 2010 έως το 2016. Ενώ ενδιάμεσα κατέκτησε μαζί της και την Euroleague το 2015. Επίσης έπαιξε στο NBA για ένα χρόνο στη Φιλαδέλφεια με τους τοπικούς 76ers.

Μετά από το πέρασμα του στην Αμερική επέστρεψε στην Ευρώπη όπου και έπαιξε για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με την οποία και ξανακατέκτησε τη Euroleague το 2019.

Σύμφωνα επίσης με την Encestando, ο «Εl Chaco» επιθυμεί επίσης την επιστροφή στην Ισπανία για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του. Εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί το deal, η Ρεάλ πιθανότατα θα διώξει τους Τόμας Ερτέλ και Νάιτζελ Γουίλιαμ-Γκος. Προκειμένου να υπάρξει χώρος για τον 35χρονο Ισπανό.

Τη φετινή σεζόν ο Ροντρίγκεζ μέτρησε 8.3 πόντους μ.ο, 2.3 ριμπάουντ μ.ο και 4.5 ασίστ με την ομάδα της Αρμάνι στην Euroleague.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…