Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Μπάσκετ σε κάθε περιοχή της Αττικής [pics]

ΕΟΚ: Μπάσκετ σε κάθε περιοχή της Αττικής [pics]

ΕΟΚ

Τα παιδιά ήρθαν ακόμη πιο κοντά στο μπάσκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής, χάρη στα δύο προγράμματα που συστήνουν το αγαπημένο μας άθλημα σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων. Το «Her World, Her Rules» είναι ένα πρόγραμμα της FIBA που πραγματοποιείται από την ΕΟΚ και αφορά τα κορίτσια, ενώ το «Τρίποντα στα Σχολεία» αφορά τα αγόρια.

3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας

Τα δύο προγράμματα είχαν έναν -κυριολεκτικά- υψηλό καλεσμένο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας. Δίπλα στα παιδιά, δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στην επίσκεψη του “Her World, Her Rules” και του «Τρίποντα στα Σχολεία» στη Βούλα, βρέθηκε ο Αντώνης Φώτσης. Διεθνής παίκτης, πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ανδρών, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας.

Ο Φώτσης, μαζί με τους ομοσπονδιακούς προπονητές, Αναστασία Κωστάκη, Αλέκο Δάγλα και Γιώργο Βλασσόπουλου έδειξαν στα 91 παιδιά (47 αγόρια, 44 κορίτσια) που πήραν μέρος στο πρόγραμμα, τα πρώτα μυστικά του αθλήματος.

Ευχαριστούμε για τη σημαντική τους βοήθεια την Διευθύντρια του σχολείου Πόπυ Θεοδοσιάδου, τους υποδιευθυντές Ήρα Μιχαλοπούλου και Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, τους ΚΦΑ Κωνσταντίνα Αιγυπτιάδου και Γιώργο Καρολίδη και τους εκπαιδευτικούς Κώστα Γκιώνη, Μπάμπη Αλεξανδρίδη, Σπήλιο Παναγιωτόπουλο, Γιώτα Μεσημέρι και Άννα Δρίβα.

18o Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού

Στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού πήραν μέρος 54 παιδιά (24 αγόρια, 30 κορίτσια). Εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Βλασσόπουλος και Αλέκος Δάγλας.  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την αναπληρώτρια Διευθύντρια, Σωτηρία Κρεμμύδα, την ΚΦΑ, Αγγελική Φραγκοπούλου και τους εκπαιδευτικούς Στέλλα Καλαμπόκα, Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη, Ιωάννη Ζορπίδη, Μίκαν Ζαϊμη (δάσκαλος εικαστικών).

72ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Συνολικά 61 παιδιά (32 αγόρια, 29 κορίτσια) πήραν μέρος στα προγράμματα “Her World, Her Rules” και «Τρίποντα στα Σχολεία» στο 72ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Καθοριστική ήταν η συμβολή της Διευθύντριας, Χριστίνας Σπυροπούλου, του Υποδιευθυντή, Αντώνη Βασιλείου και της ΚΦΑ, Μερώπης Κυρομίτη.

Εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αναστασία Κωστάκη, Γιώργος Βλασσόπουλος και Αλέκος Δάγλας.

15ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

Το 15ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών επισκέφθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Γιαννόπουλος, Ελένη Μίχα και Κατερίνα Δελή, προκειμένου να συστήσουν το μπάσκετ στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

Κάτι που πραγματοποιήθηκε με τη σημαντική βοήθεια του διευθυντή Νίκου Κατσουλίδη και των ΚΦΑ, Νίκου Μαλισιόβα και Θωμά Μαραζόπουλου.

1ο Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδόνων

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Γιαννόπουλος, Ελένη Μίχα και Κατερίνα Δελή επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδόνων και έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά μαθαίνοντάς τους τις βασικές αρχές του αθλήματος μέσα από το παιχνίδι.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή Γιάννη Διαμπερέ, τους ΚΦΑ Κυριάκο Κουρόγλου και Θοδωρή Σιαρέ για τη βοήθειά τους.

3ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου

Συνολικά 40 παιδιά  (23 κορίτσια, 17 αγόρια) πήραν μέρος στα δύο προγράμματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου, υπό την εποπτεία της Αναστασίας Κωστάκη, του Αλέκου Δάγλα και του Γιώργου Βλασσόπουλου, ομοσπονδιακών προπονητών της ΕΟΚ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία ευχαριστεί τον διευθυντή του σχολείου, Γιώργο Γαμβρινό, την ΚΦΑ Κατερίνα Ξυδού και τις δασκάλες, Γεωργία Λαμπροπούλου και Αθηνά Λακιάρα.

13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής έγινε η φιλόξενη αγκαλιά για το «Her World, Her Rules» και το «Τρίποντα στα Σχολεία». Υπό την εποπτεία των ομοσπονδιακών προπονητών, Γιάννη Γιαννόπουλου, Ελένης Μίχα και Κατερίνας Δελή και τη σημαντική βοήθεια του Διευθυντή, Παναγιώτη Σαλιάρη, του ΚΦΑ Κώστα Παππά και των δασκάλων Γεωργίας Ανδρακάκου και Κωνσταντίνα Ζυγούρη τα παιδιά ήρθαν ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στο μπάσκετ.

4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αναστασία Κωστάκη, Αλέκος Δάγλας και Γιώργος Βλασσόπουλος και βοήθησαν 49 παιδιά (26 αγόρια και 23 κορίτσια) να κατανοήσουν καλύτερα το μπάσκετ και τον δικό του μαγικό κόσμο.

Καθοριστική για την πραγματοποίηση των δύο προγραμμάτων ήταν η ουσιαστική παρουσία της Διευθύντριας του σχολείου, Βαρβάρας Γαλανού, των ΚΦΑ Τίνας Πανταζή και Κυριακής Χρυσοχόου και των δασκάλων Ευαγγελίας Τζιαχρήστα, Παναγιώτας Νέλλου και Αγγελικής Θεοδωροπούλου.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…