Κεντρική Basket League Basket League: Για το 2-0 Λάρισα και Παναθηναϊκός, για την αντίδραση Κολοσσός Ρόδου και Άρης

Basket League: Για το 2-0 Λάρισα και Παναθηναϊκός, για την αντίδραση Κολοσσός Ρόδου και Άρης

Παναθηναϊκός basket

Συνέχεια με τις ρεβάνς των πρώτων αγώνων δίνεται στο καυτό τετραήμερο των πλέι οφ της Basket League. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Θεσσαλοί υποδέχονται τους Ρόδιους, θέλοντας να κάνουν το 2-0 στις νίκες.

Αν συμβεί αυτό η Λάρισα  ολοκληρώνει μια τρομερή σεζόν, έτσι όπως εξελίχθηκε από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φώτη Τακιανό κι έπειτα. Από την άλλη ο Κολοσσός Ρόδου μπήκε πολύ νευρικά και αγχωμένα στο γήπεδο του και ψάχνει την αντίδραση, επιδιώκοντας να ισοφαρίσει τη σειρά.

Το ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Basket League θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3

kolossos larisa e1653374690422

Στο άλλο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Basket League ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Βασίλη Καββαδά, με τον πρώην παίκτη των «κίτρινων» να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα θέλει να κάνει το 2-0 παίζοντας καλό μπάσκετ, όπως κατά διαστήματα συνέβη και στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη ο Άρης θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στον ισχυρό της σειράς.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να βγάλει αντίδραση και να εγκλωβίσει τον ΠΑΟ, κάνοντας το «μπαμ» στα πλέι οφ με την ισοφάριση της σειράς στο 1-1.

Το ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Basket League θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…