Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Αθλητικός διευθυντής στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης ο Νίκος Χατζής

Αθλητικός διευθυντής στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης ο Νίκος Χατζής

E5CCA3E6 E238 49A4 BD26 E3B2BA5203FE

Η ΚΑΟΛ με ανακοίνωση της καλωσόρισε τον παλαίμαχο Νίκο Χατζή ο οποίος θα εργαστεί στην ομάδα ως τεχνικός διευθυντής.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

🐺🏀 ΝΙΚΟ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ 🏀🐺

Στον ΚΑΟΛ δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε τρόπους να γίνουμε καλύτεροι. Οι επιτυχίες μας έρχονται γιατί οι ακαδημίες μας είναι το κύριο μέλημα μας και θέλουμε να παρέχουμε συνεχώς στους αθλητές μας ποιοτική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

Με μεγάλη μας λοιπόν χαρά καλωσορίζουμε στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης τον πασίγνωστο πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκο Χατζή που από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα της γειτονιάς μας.

Ο Νίκος Χατζής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Καλαμάτας, έπαιξε για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ καθώς και σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Ηλυσιακό και έχει υπάρξει head coach στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Έχει κατακτήσει πολλές εθνικές και διεθνείς διακρίσεις όπως Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Παίδων (1993), Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων (1995), Πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ (2002), Κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ (2000, 2001), Κυπελλούχος Σαπόρτα με την ΑΕΚ (2000).

Πιστεύουμε ότι ο Νίκος με τις γνώσεις του, την εμπειρία του, τον χαρακτήρα του και τις ικανότητες του θα βοηθήσει καταλυτικά στην ανάπτυξη των αθλητών μας.

ΝΙΚΟ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ

#kaolpower

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…