Κεντρική Γυναίκες Απόλυτη επιβεβαίωση του ebasket: Υπέγραψε στη Μπρέσια η Σταυριανή Βιντσιλαίου [pic]

Απόλυτη επιβεβαίωση του ebasket: Υπέγραψε στη Μπρέσια η Σταυριανή Βιντσιλαίου [pic]

Βιντσιλαίου

Όπως διαβάσατε αναλυτικά σε αυτό ΕΔΩ το ρεπορτάζ του ebasket η Σταυριανή Βιντσιλαίου θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ιταλία. Το μεσημέρι τη; Παρασκευής 20/5, ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση της είδησης.

Η Ελληνίδα φόργουορντ ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιταλική ομάδα. Η δυναμική αθλήτρια πλέον θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην μπασκετική Serie A με έναν φιλόδοξο σύλλογο που θέλει να εισέλθει δυναμικά στο χώρο του ιταλικού μπάσκετ γυναικών. Είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Μάλιστα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες η Σκίο των Πρέκα – Δικαιουλάκο έκανε το νταμπλ. Μένει να δούμε αν οι δυο τους θα συνεχίσουν εκεί, ωστόσο πλέον η ελληνική παροικία μπάσκετ φαίνεται να μεγαλώνει στην Ιταλία.

Η Σταυριανή Βιντσιλαίου κατέγραψε με τη φανέλα των Εσπερίδων 20 εμφανίσεις όντας η πολυτιμότερη Ελληνίδα της ομάδας. Σε αυτά σημείωσε 9.4 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσον όρο.

Η Βιντσιλαίου αναδείχθηκε δυο συνεχόμενες σεζόν η καλύτερη αμυντικός της Α1 Γυναικών. Πλέον θα βρίσκεται σε ένα πρωτάθλημα που έχει στην προμετωπίδα του τις άμυνες και την τακτική.

Η Μπρέσια ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Σταυριανή Βιντσιλαίου:

stavriani

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …