Κεντρική Γυναίκες Αποκλειστικό: Στην Ιταλία θα αγωνιστεί η Σταυριανή Βιντσιλαίου

Αποκλειστικό: Στην Ιταλία θα αγωνιστεί η Σταυριανή Βιντσιλαίου

Βιντσιλαίου

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα της η Σταυριανή Βιντσιλαίου! Η Ελληνίδα φόργουορντ θα βιώσει την εμπειρία ενός από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο μπάσκετ γυναικών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ebasket Βιντσιλαίου θα συνεχίσει την καριέρα της στη νεότευκτη Brixia Basket. Η ομάδα αντιστοιχίζεται με το ανδρικό τμήμα της μπασκετικής Μπρέσια. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο σύλλογο, οποίος θέλει να καθιερωθεί και στο μπάσκετ γυναικών.

Ενδεικτικό αυτού του γεγονότος είναι ότι παίρνει τη θέση της ομάδας Κόστα Μασνάνγκα η οποία τερμάτισε στην 6η θέση της μπασκετικής Serie A.

Η 24χρονη αθλήτρια που αγωνίστηκε στις Εσπερίδες την εφετινή αγωνιστική σεζόν αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η καλύτερη αμυντικός στην Α1 Γυναικών.

Η Σταυριανή Βιντσιλαίου κατέγραψε με τη φανέλα των Εσπερίδων 20 εμφανίσεις όντας η πολυτιμότερη Ελληνίδα της ομάδας. Σε αυτά σημείωσε 9.4 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσον όρο.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα βήμα εξέλιξης για τη Σταυριανή Βιντσιλαίου που για 3η διαδοχική σεζόν έχει κάνει μεγάλη πρόοδο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…