Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων σε Γυμνάσια και Λύκεια, μέχρι πότε τα αποτελέσματα

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων σε Γυμνάσια και Λύκεια, μέχρι πότε τα αποτελέσματα

Πανελλήνιες

Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον προγραμματισμό εξετάσεων Λυκείων και Γυμνασίων, αναλυτικά όλο το πρόγραμμα. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 τα αποτελέσματα.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των ενδοσχολικών εξετάσεων σε όλα τα Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια της χώρας

Η ημερομηνία λήξης μαθημάτων για τα Γυμνάσια ορίζεται η Δευτέρα 30 Μαΐου 2022.

Οι γραπτές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα μαθήματα της Ομάδας Α΄ διεξάγονται σε εξεταστική περίοδο που διαρκεί από την 1η έως τη 15η Ιουνίου.

Οι κατ’ ιδίαν διδαχθέντες και οι στρατεύσιμοι μαθητές εξετάζονται, κατά το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουνίου, προφορικά και γραπτά σε όλα τα μαθήματα των Ομάδων Α’ και Β’ και προφορικά στα μαθήματα της Ομάδας Γ’, πλην του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο οποίο οι μαθητές αυτής της κατηγορίας δεν αξιολογούνται

Τα αποτελέσματα των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 με εξαίρεση τα αποτελέσματα των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων, στρατευσίμων ή μαθητών/τριών που απουσίαζαν δικαιολογήμενα, τα αποτελέσματα των οποίων εκδίδονται με το πέρας των εξετάσεών τους.

Δείτε το πρόγραμμα των εξετάσεων των Γυμνασίων ΕΔΩ

Η ημερομηνία λήξης μαθημάτων για τα Γενικά Λύκεια ορίζεται η Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών/τριών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. διεξάγονται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022. Η ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων ορίζεται το αργότερο την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022.

Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών/τριών της Γ΄ τάξης Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ., διεξάγονται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Τρίτη 31 Μαΐου 2022. Η ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων ορίζεται το αργότερο την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων στα Λύκεια ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…