Κεντρική Basket League Ζερμέιν Λοβ: «Μας έχει λείψει ο κόσμος. Ραντεβού στο γήπεδο…»

Ζερμέιν Λοβ: «Μας έχει λείψει ο κόσμος. Ραντεβού στο γήπεδο…»

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και ο Ζερμέιν Λοβ αναφέρθηκε σε αυτό και στην παρουσία του κόσμου, που επιστρέφει στα γήπεδα.

«Είναι πραγματικά περίεργο αυτό που συμβαίνει. Στον πρώτο γύρο, είναι αλήθεια ότι είχαμε περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδό μας, τώρα έρχεται αυτό ανάποδα και με διάφορες συγκυρίες έχουμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα να παίξουμε στην έδρα μας. Και για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε ξανά στο γήπεδό μας, ξανά μπροστά στους φιλάθλους μας», σχολίασε ο Ζερμέιν Λοβ και αναφέρθηκε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ mateco…

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που μάχεται για το Final 4 της Ευρωλίγκα, είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι αυτό τα λέει όλα. Τους σεβόμαστε σαν αντιπάλους, αλλά πρέπει να έχουμε πνεύμα μαχητικό, να μπούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε, γνωρίζοντας ότι ξεκινάμε από 0-0. Και πολλά θα εξαρτηθούν από τον ρυθμό του αγώνα και το πόσο μαχητικοί θα είμαστε».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ περιμένει και μία όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, έχοντας στο μυαλό του την εικόνα που είχε το PAOK Sports Arena στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και όλες τις παραμέτρους που ισχύουν για το αυριανό παιχνίδι και όπως λέει χαρακτηριστικά: «Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να είναι δύσκολο για όσους έχουν δουλειά εκείνη την ώρα, αλλά αυτοί που μπορούν θα πρέπει να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Όπως μας έχουν λείψει, είμαι σίγουρος ότι τους έχει λείψει και η ομάδα μετά από δυόμισι μήνες και για αυτό τους περιμένουμε στη Δευτέρα στο γήπεδό μας».

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…