Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ AEK στον Μουχλίδη και το Πέρα

Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ AEK στον Μουχλίδη και το Πέρα

aek e1649444674833 jpg

Η ευχαριστήρια επιστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ προς τον διοικητικό ηγέτη του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Πέρα, Στυλιανό Μουχλίδη

Επιστολή προς το Πέρα Κλούμπ και τον διοικητικό ηγέτη του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης, Στέλιο Μουχλίδη απέστειλε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανέφερε:

«Η 3Η Απριλίου 2022 αποτέλεσε ξεχωριστή Ημέρα στη θητεία της Διοίκησής μας, αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια της Α.Ε.Κ.

Η σύσφιξη των σχέσεων της «Βασίλισσας» με τον Α.Σ. Πέρα, από την «εκκίνηση» του Σεπτεμβρίου του 2021 στην Κωνσταντινούπολη των προγόνων μας και η οποία σφυρηλατήθηκε με την παρουσία των εκλεκτών προσκεκλημένων μας στο Σπίτι μας, στο Παλάτι μας, στα Άνω Λιόσια του Δήμου Φυλής, μας οδηγεί για τα μελλοντικά.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC απέστειλε σήμερα (08/04) επιστολή προς τον διοικητικό ηγέτη του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης, κ. Στυλιανό Μουχλίδη, τον οποίο ευχαριστεί προσωπικά, όπως και τον Πρόεδρο του Α.Σ. Ανδρέα Ρομπόπουλο για την έλευσή τους στη Μητέρα Ελλάδα.

Η επιστολή αναφέρει, επίσης, μεταξύ άλλων:

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

σας διαβεβαιώνουμε, ότι η πράξη σας τόσο για τον διοικητικό ηγέτη της Ομάδας Μπάσκετ, κ. Μαυροειδή Αγγελόπουλο και τον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Αλεξίου, όσο και για άπασα την οικογένεια της Α.Ε.Κ. συνιστά πράξη ιστορικής ευθύνης. Η φλόγα της Ομογένειας παραμένει αναμμένη χάρη στην ύπαρξη και στις δράσεις του Σωματείου σας, και γι’ αυτό το λόγο όλοι οι «Ενωσίτες», σαρξ εκ της σαρκός του Α.Σ. Πέρα, αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη, αλλά και υπερηφάνεια για τα σπουδαία.

Η (δική σας) φλόγα αναμμένη της Βασιλίδας των Πόλεων, ας φέγγει εσαεί και το δρόμο της «Βασίλισσας» του ελληνικού Μπάσκετ.

Είμαστε αισιόδοξοι, ότι η συνεργασία μας, που είχε ως αφετηρία την επίσκεψή μας και τη θερμοτάτη φιλοξενία σας στα Γραφεία του ιστορικού Σωματείου σας τον περασμένο
Σεπτέμβριο, θα έχει συνέχεια επ’ ωφελεία αμφοτέρων.

Είθε με την Αγία Ευλογία της Αυτού Θειότητος Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, τον Α.Σ. Πέρα και την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως να μας εμπνέουν από κοινού οι περιπέτειες και οι αγώνες των προγόνων μας, και η επιμονή και η θυσιαστική προσπάθειά τους να διασώσει τη συνοχή και τη συνέχεια του πολιτισμού μας.

Ευχόμαστε υγεία μακροημέρευση και σε σας προσωπικά και στο Σωματείο σας, και όπως συνεχίσετε να προσφέρετε για την Πολίτικη Ρωμιοσύνη, με την ίδια αυταπάρνηση καί τον ίδιο ζήλο. Ευχόμαστε πολλές νίκες και στις Ομάδες Μπάσκετ του Α.Σ. αλλά και σε όλα τα Τμήματα.

Με την ελπίδα να τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα για να επαναπροσδιορίσουμε τις δράσεις μας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων,

Καλή Ανάσταση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…