Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Τέλος από αύριο το πρόστιμο για ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Τέλος από αύριο το πρόστιμο για ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Εκτός παρκέ, Εμβόλιο

Την αναστολή του προστίμου των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών, ανακοίνωσε επισήμως (13/04) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Τον οδικό χάρτη για τη χαλάρωση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού μετά το Πάσχα ανακοίνωσε εχθές (13/02) η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας

Σύμφωνα με την νέα ενημέρωση το Πάσχα φέτος θα γιορταστεί με τα μέτρα που έχουμε τη στιγμή αυτή και με την ισχυρή σύσταση για τη χρήση μάσκας εκεί όπου παρατηρείται συνωστισμός.

Μεταξύ άλλων από αύριο, Παρασκευή (15/04) αναστέλλεται το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών.

Παράθυρο Πλεύρη για διαγραφή προστίμου στους 60αρηδες

Για τη χαλάρωση των μέτρων που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη μίλησε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Διευκρίνισε ότι από την «1η Μαΐου αναστέλλεται η επίδειξη του πιστοποιητικού, κάτι που σημαίνει ότι, οι ανεμβολιάστοι θα είναι χωρίς τεστ, σε εστίαση και γήπεδα», μιλώντας στον Ant1.

«Γυρίζει στο 100% η πληρότητα» συμπλήρωσε σχετικά.

«Υπάρχει σκέψη σε περίπτωση που εμβολιαστούν όσοι τους έχει ήδη επιβληθεί το πρόστιμο, να διαγραφεί», τόνισε ο Θάνος Πλεύρης, διευκρινίζοντας ότι αυτό είναι κάτι που βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…