Κεντρική Ελλάδα Ταχυρίδης: Στη Σάσαρι θα συνεχίσει ο δυναμικός φόργουορντ [vid]

Ταχυρίδης: Στη Σάσαρι θα συνεχίσει ο δυναμικός φόργουορντ [vid]

Ταχυρίδης

Συνεχίζει την εξέλιξη και την ανοδική του πορεία ο Πρόδρομος Ταχυρίδης. Ο Δραμινός δυναμικός αθλητής θα ενταχθεί στο δυναμικό της Dinamo Sassari (βρίσκεται στην 6η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, ενώ συμμετείχε και στο Basketball Champions League) και θα αγωνιστεί στο Next Generation Cup.

Η ομάδα των «μπλε» είναι ενθουσιασμένοι με την πορεία του «Τάχυ» τα τελευταία χρόνια και τον ήθελε προκειμένου να την ενισχύσει στο δύσκολο έργο της.

Η Σάσαρι είναι στον ίδιο όμιλο με τις Φορτιτούντο Μπολόνια, Ολίμπια Μιλάνο και Τρεβίζο, ενώ το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 5/5 στο Πέζαρο. Έτσι ο Ταχυρίδης θα έχει το χρόνο να προετοιμαστεί και να ενσωματωθεί πλήρως στο ιταλικό σύνολο, δουλεύοντας σε έναν οργανισμό υψηλών προδιαγραφών.

tachiridis 2 ebasket

Ο Ταχυρίδης είναι 2.01 μέτρα και αγωνίζεται ως φόργουορντ

Ακόμα, ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του Πανελληνίου U16. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Προμηθέα και ΠΑΟΚ, όπου όλοι έχουν να λένε για την εξέλιξη του. Η Σάσαρι παρακολουθούσε όλη την σεζόν τον νεαρό αθλητή. Τέλος, να αναφέρουμε ότι στην εν λόγω διοργάνωση συμμετέχουν οι 16 ομάδες της μπασκετικής Serie A.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…